Ενώ η είδηση της παραπομπής του Βαγγέλη Μαρινάκη σε δίκη έπειτα από πρόταση του εισαγγελέα εφετών Σταμάτη Δασκαλόπουλου για πέντε κακουργήματα φιγουράρει σταδιακά σε όλο το διαδίκτυο, υπάρχουν και κάποιοι που την αγνοούν, την κρατούν… χαμηλά ή, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, την… αποκρύπτουν.

Και φυσικά δεν περιμέναμε από τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» που έχουν ως «αιμοδότη» τους τον εφοπλιστή και προσωρινό καναλάρχη κ. Μαρινάκη να έκαναν πρωτοσέλιδο τη σοβαρή αυτή είδηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα περιμέναμε, όμως, για λόγους στοιχειώδους δημοσιογραφικής δεοντολογίας να το έχουν αναρτήσει σε μια γωνίτσα τους έστω για τα μάτια του κόσμου.
 
Σ’ αυτούς που δεν ήθελαν να δυσαρεστήσουν τον πρόεδρο του Ολυμπιακού συγκαταλέγεται και το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ».

Η εισαγγελική πρόταση δεν αποτελεί πρώτη είδηση...

Kάποιοι το ανέβασαν και το... κατέβασαν

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άλλωστε, με την τηλεφωνική συνομιλία ενός εκ των ιδιοκτητών της εφημερίδας, του Τάσου Καραμήτσου, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τα περίφημα «βιβλία» που θα έστελναν στον Τσίπρα που αποκαλύψαμε μέσα από το zougla.gr έγινε φανερή και στους πλέον δύσπιστους η κολεγιά με τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού.

Και όπου, φυσικά, η δημοσιογραφία εμπλέκεται με τα επιχειρηματικά συμφέροντα, η διαπλοκή βγαίνει ενισχυμένη, ενώ την ίδια ώρα η ενημέρωση παραμένει «τυφλή» σε ειδήσεις που βγάζουν μάτι.

Διαβάστε επίσης:


σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης