Η αγαπημένη ηθοποιός Δέσποινα Στυλιανοπούλου μίλησε για ένα άσχημο περιστατικό που είχε συμβεί στο παρελθόν και παραλίγο να της στοιχίσει την ζωή.

Κατά την διάρκεια γυρισμάτων μιας ταινίας έπεσε με το αυτοκίνητό της στην θάλασσα και παραλίγο να πνιγεί! Μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για γιατί αναφέρεται το συγκεκριμένο περιστατικό στην αυτοβιογραφία της με τίτλο «Ηθοποιός άμεσου δράσεως».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πήγα ένα απόγευμα να γυρίσω μια σκηνή και φώναζε ο σκηνοθέτης «γρήγορα» γιατί έπεφτε ο ήλιος. Πάω να βγω από το αυτοκίνητο γρήγορα, είχε σβήσει η μηχανή, και δεν κατάλαβα ότι έφευγε το αυτοκίνητο. Πάω να βάλω το πόδι μου μέσα να πατήσω το φρένο, και πέφτω στη θάλασσα» δήλωσε

Για καλή της τύχη αυτή την ημέρα έκαναν ασκήσεις βατραχάνθρωποι, οι οποίοι την έσωσαν την τελευταία στιγμή:

«Δεν ήταν σύμπτωση, τύχη, μικρό θαύμα που υπήρχαν εκείνη τη στιγμή βατραχάνθρωποι, που δεν είχαν έρθει ποτέ σ΄εκείνη την περιοχή, και με βγάλανε με τα πόδια σπασμένα;» θυμάται η ηθοποιός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, εξομολογήθηκε ότι στην ζωή της είχε τα πάντα. Αυτό που την πικραίνει είναι ότι δεν μπόρεσε να γίνει μάνα.

«Είμαι γεμάτη. Αλλά ήθελα πολύ ένα παιδί. Δεν προέκυψε όμως. Δεν μπορούσα να συλλάβω. Μου το είχε πει ένας μεγαλογιατρός στο Τορόντο. Το έψαξα πολύ. Πήγα στο εξωτερικό. Με απασχόλησε με τον άντρα μου. Ήμουνα 35 χρονών.

Έπαψα να το σκέφτομαι όταν έφτασα στα 38 και επιβεβαίωσα πως δεν μπορώ να κάνω. Αλλά το θέμα του παιδιού με απασχολεί μέχρι τώρα!»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης