Τέλος εποχής για το MEGA - Έπεσε «μαύρο» μετά από 29 χρόνια

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2018, 02:21
Τέλος εποχής για το MEGA - Έπεσε «μαύρο» μετά από 29 χρόνια
«Μαύρο» έπεσε στο MEGA τα ξημερώματα της Κυριακής (28/10) λίγο μετά τις 2.00.

Το MEGA σημειώνεται πως αποτέλεσε τον πρώτο ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό εθνικής εμβέλειας που λειτούργησε με άδεια από το μεσημέρι της 20ης Νοεμβρίου 1989.

Οι «Τρεις Χάριτες», το «Δις Εξαμαρτείν» και οι «Απαράδεκτοι» κράτησαν συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό τις τελευταίες ώρες της λειτουργίας του Mega, ενώ ένα ρολόι εμφανίστηκε στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης, προετοιμάζοντας τους τηλεθεατές για το... τέλος.


Το τελευταίο πλάνο που μετέδωσε στις 2.08 ο σταθμός

Όπως θα δείτε στο βίντεο το σήμα σταμάτησε να εκπέμπει σε έναν διάλογο του Βλάσση Μπονάτσου με τη Ρένια Λουιζίδου.Το συγκινητικό «αντίο» των εργαζομένων του MEGA

Οι εργαζόμενοι του καναλιού έφτιαξαν ένα συγκινητικό αποχαιρετιστήριο βίντεο με το οποίο αποχαιρετούν τον κόσμο.

Πρόκειται για συρραφή από παλιά σίριαλ και που αγαπήθηκαν από το κοινό και κλείνει με την ένδειξη «Mega 1989-2019- ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ».

Το video αναρτήθηκε το Σάββατο (25/10).

Δείτε το video:


Η ανακοίνωση της Digea η οποία δημοσιεύθηκε την Παρασκευή (26/10):

«H Digea ενημερώνει το τηλεοπτικό κοινό ότι κατόπιν έγγραφης γνωστοποίησης που έλαβε από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), θα προχωρήσει, ως υποχρεούται, από το νόμο και το κανονιστικό πλαίσιο λειτουργίας της, στη διακοπή της παροχής υπηρεσιών ψηφιακής μετάδοσης του τηλεοπτικού σταθμού εθνικής εμβέλειας «MEGA». Η διακοπή θα πραγματοποιηθεί τις πρωινές ώρες της Κυριακής 28/10/2018».


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2018, 02:51