Με το κορυφαίο ντέρμπι Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα να δεσπόζει, το αθλητικό πρόγραμμα των καναλιών ΟΤΕ SPORT αυτή την εβδομάδα θα έχει μοναδικό θέαμα για τους συνδρομητές του ΟΤΕ TV, που θα απολαύσουν ακόμη τον εναρκτήριο αγώνα του Moto GP στο Κατάρ και τη συνέχιση του τουρνουά ATP World Tour Masters 1000 στο Μαιάμι. Από το κινηματογραφικό πρόγραμμα του ΟΤΕ TV ξεχωρίζουμε τις πρεμιέρες στο ΟΤΕ CINEMA 1HD, Το Χτύπημα του Γερακιού, τελευταία ταινία του Ζαν Ζακ Ανό με τους Αντόνιο Μπαντέρας, Μαρκ Στρονγκ και Φρίντα Πίντο, το θρίλερ μυστηρίου Μυστηριώδης Εξαφάνιση με τις Αμάντα Σέιφριντ και Τζένιφερ Κάρπεντερ και την κωμωδία δράσης Αυτό θα πει Πόλεμος με τους Κρις Πάιν, Τομ Χάρντι και Ριζ Γουίδερσπουν. Επίσης, το αφιέρωμα του ΟΤΕ CINEMA 2 στην Μέριλ Στριπ συνεχίζεται με το βιογραφικό δράμα Η Σιδηρά Κυρία που χάρισε στην ηθοποιό το τρίτο της Όσκαρ.

Εξαιρετικά πλούσιο είναι το πρόγραμμα των αθλητικών καναλιών OTE SPORT του OTE TV αυτή την εβδομάδα, όπου δεσπόζει το el clasico Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα. Οι διεκδικητές του τίτλου στην Ισπανία κοντράρονται ζωντανά και σε υψηλή ευκρίνεια, αποκλειστικά στο OTE SPORT 1HD, την Κυριακή 23 Μαρτίου στις 22.00, προσφέροντας στους συνδρομητές του OTE TV σπουδαίο ποδοσφαιρικό θέαμα από τους κορυφαίους παίκτες του κόσμου, Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι. Ακολουθούν άλλα σπουδαία ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά ντέρμπι, όπως αυτό του Λονδίνου, Τσέλσι-Άρσεναλ (Σάββατο 22 Μαρτίου, 14.45 OTE SPORT 1HD) και του Μάντσεστερ ανάμεσα σε Σίτι και Γιουνάιτεντ, οι αναμετρήσεις Μπορούσια Ντόρτμουντ-Σάλκε (Τρίτη 25 Μαρτίου, 21.00 OTE SPORT 2HD), Λάτσιο-Μίλαν (Κυριακή 23 Μαρτίου, 21.45 OTE SPORT 5), Ναπολι-Φιορεντίνα (Κυριακή 23 Μαρτίου, 19.30 OTE SPORT 5), Σεβίλη-Ρεάλ Μαδρίτης (Τετάρτη 26 Μαρτίου, 23.00 OTE SPORT 3HD) και Μπαρτσελόνα-Θέλτα (Τετάρτη 26 Μαρτίου, 21.00 OTE SPORT 3HD), αλλά και τα προημιτελικά του Κυπέλλου Γαλλίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα μηχανοκίνητα, από τις 20 έως τις 23 Μαρτίου, το ενδιαφέρον εστιάζεται στον εναρκτήριο αγώνα του Moto GP από την πίστα Λοσάιλ του Κατάρ, μαζί με τις ελεύθερες και κατατακτήριες δοκιμές και, φυσικά, τη σπουδαία μάχη ανάμεσα στους Ισπανούς Μαρκέθ, Λορένθο, Πεδρόσα και τον Βαλεντίνο Ρόσι, που θα απολαύσουν οι συνδρομητές του OTE TV αποκλειστικά ζωντανά και σε υψηλή ευκρίνεια στο OTE SPORT 3HD. Επιπλέον για τους φίλους του τένις, οι κορυφαίοι παίκτες στον κόσμο, συνεχίζουν να διεκδικούν τον τίτλο στα τουρνουά ATP World Tour Masters 1000, δίνοντας αυτή τη φορά ραντεβού στο Μαιάμι. Επιπλέον στα αστέρια του ΝΒΑ που μονομαχούν για την είσοδο στα πλει-οφς, συντροφιά κάνουν και οι εκκολαπτόμενοι αστέρες από το NCAA για το March Madness.


 
Εξαιρετικά πλούσιο το πρόγραμμα των κινηματογραφικών καναλιών του ΟΤΕ TV αυτή την εβδομάδα. Ξεχωρίζει η τελευταία ταινία του πολυβραβευμένου Ζαν Ζακ Ανό, η περιπέτεια εποχής Το Χτύπημα του Γερακιού με τους Αντόνιο Μπαντέρας, Μαρκ Στρονγκ και Φρίντα Πίντο, που θα προβληθεί σε πρώτη προβολή την Πέμπτη 20 Μαρτίου στις 21.00 στο OTE CINEMA 1HD, ενώ στο ίδιο κανάλι θα δούμε το Μαύρο Κύκνο του Ντάρεν Αρονόφκσι, που χάρισε στη Ναταλί Πόρτμαν το πρώτο της βραβείο Όσκαρ (Παρασκευή 21/3, 21.00), το θρίλερ μυστηρίου Μυστηριώδης Εξαφάνιση με την Αμάντα Σέιφριντ και την Τζένιφερ Κάρπεντερ σε πρώτη τηλεοπτική προβολή (Σάββατο 22/3, 21.00), την κωμική περιπέτεια Αυτό θα πει Πόλεμος από τον σκηνοθέτη των Charlie’s Angels με τους Κρις Πάιν και Τομ Χάρντι να υποδύονται δύο πράκτορες της CIA που ερωτεύονται την ίδια γυναίκα -Ριζ Γουίδερσπουν- επίσης σε πρώτη προβολή (Κυριακή 23/3, 21.00) και τη συνέχεια του θρίλερ του Ζερόμ Σαλ Largo Winch ΙΙ (Δευτέρα 24/3, 21.00). Ακόμη, συνεχίζονται κάθε Τρίτη και Τετάρτη στις 21.00 και 22.00 στο OTE CINEMA, τα επεισόδια των δημοφιλών σειρών Atlantis, Luther, The Musketeers και Ripper Str.

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αφιέρωμα στην Μέριλ Στριπ στο ΟΤΕ CINEMA 2 συνεχίζεται με την ταινία που μας χάρισε μία από τις καλύτερες ερμηνείες της και στην ίδια το 3ο της βραβείο Όσκαρ. Από τη σκηνοθέτη του Mamma Mia, Φιλίντα Λόιντ, Η Σιδηρά Κυρία αφηγείται την ιστορία μίας από τις πιο διάσημες γυναίκες του 20ου αιώνα, της Μάργκαρετ Θάτσερ.

Το ισπανικό θρίλερ Μέσα από τα Μάτια Τους του Χουάν Κάρλος Μεντίνα θα παρακολουθήσουν οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV στο Village Cinema τη Δευτέρα 24 Μαρτίου στις 21.00.

Έφτασε επίσης η ώρα για το 2ο κύκλο της σειράς Da Vinci’s Demons, με τον Τομ Ρίλεϊ στο ρόλο του νεαρού Λεονάρντο Ντα Βίτσι. Η σειρά, που έχει κερδίσει 2 βραβεία Emmy, εκ των οποίων το ένα για την εξαιρετική μουσική των τίτλων, θα ξεκινήσει την Κυριακή 23 Μαρτίου και θα προβάλλεται κάθε εβδομάδα στις 23.30 στο κανάλι FOX στον ΟΤΕ TV.

Ο 2ος κύκλος της σειράς κινουμένων σχεδίων Kung Fu Panda ξεκινάει την Κυριακή 23 Μαρτίου στις 13.20 στο Nickelodeon και θα προβάλλεται κάθε εβδομάδα, ενώ πρεμιέρα κάνει στις 22 Μαρτίου στο Disney XD η απολαυστική σειρά Πρώτες Βοήθειες για Υπερήρωες με διπλά επεισόδια κάθε Σάββατο στις 10.15.

Πρεμιέρα κάνει τη Δευτέρα 24 Μαρτίου στις 22.00 στο Discovery Channel η νέα καταιγιστική σειρά Επιβίωσε!, η οποία παρακολουθεί 5 ειδικούς στις δύσκολες αποστολές, καθώς ‘απάγονται’ και αφήνονται στα πιο αφιλόξενα μέρη του πλανήτη χωρίς καμία βοήθεια, έχοντας στη διάθεσή τους μόλις 100 ώρες για να ξεφύγουν.
Επίσης, η σειρά reality του HISTORY HD Αναπαλαιώνοντας Αντίκες ξεκινάει την Πέμπτη 20 Μαρτίου στις 23.00 με νέα επεισόδια από τον 4ο κύκλο. Ο Ρικ Ντέιλ και η ομάδα του στο Λας Βέγκας αναλαμβάνουν να αναπαλαιώσουν σπάνιες αντίκες και μοναδικά κομμάτια της αμερικανικής ιστορίας, όπως ένα παιχνίδι hi-striker της δεκαετίας του ’40 ή μία μοτοσυκλέτα με αμαξίδιο.

Με το ντοκιμαντέρ Άγρια Χαβάη, την Τρίτη 25 Μαρτίου στις 19.00, το National Geographic Wild μας ταξιδεύει σε ένα μοναδικό μέρος που, μέσα από μια μοναδική συνύπαρξη φωτιάς, πάγου και νερού, μεταμορφώθηκε στο πέρασμα των χρόνων από ερημότοπο σε παράδεισο.

Άλλος ένας κύκλος της επιτυχημένης reality σειράς Giuliana & Bill ξεκινάει την Κυριακή 23 Μαρτίου στις 20.00 στο Ε! Entertainment HD, με τη γνωστή παρουσιάστρια του Ε! και τον σύζυγό της Bill Rancic να μοιράζονται μαζί μας την καθημερινότητα και τα όνειρά τους.

Με περισσότερα από 75 ψηφιακά κανάλια, τα 18 σε ποιότητα HD, οι συνδρομητές του
OTE TV απολαμβάνουν πάνω από 50 live αθλητικές μεταδόσεις την εβδομάδα, περισσότερες από 1.000 ταινίες το χρόνο και 25 πρεμιέρες το μήνα, ποιοτικά ντοκιμαντέρ, παιδικά προγράμματα και περιεχόμενο για όλη την οικογένεια, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης