Τίτλοι τέλους έπεσαν στο εβδομαδιαίο περιοδικό «People», έπειτα από 2 χρόνια κυκλοφορίας, λόγω των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων της εταιρείας IMAKO.

Υπό την έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών για τις προσπάθειες του εκδότη Πέτρου Κωστόπουλου να υπαχθεί η ΙΜΑΚΟ στο άρθρο 99, οι εργαζόμενοι στο περιοδικό «People» ενημερώθηκαν χθες, (25/01), ότι αναστέλλεται η λειτουργία του, ύστερα από 2 χρόνια κυκλοφορίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζουμε πως το «People» έφθασε με πολλές προσδοκίες στην Ελλάδα το 2010, λόγω της μεγάλης του επιτυχίας ανά τον κόσμο, και είχε καταφέρει να είναι το τρίτο καλύτερο εβδομαδιαίο έντυπο της IMAKO.

Ωστόσο, η αποχώρηση της διευθύντριας όλων των εβδομαδιαίων περιοδικών, Νάνσυ Ζαμπέτογλου, από την εταιρεία τον Σεπτέμβριο του 2010 αλλά και οι συχνές αλλαγές στη θέση του αρχισυντάκτη, σε συνδυασμό με τα οικονομικά προβλήματα της ΙΜΑΚΟ, οδήγησαν στην αναστολή της λειτουργίας του περιοδικού.

Τέλος σημειώνεται ότι η ΙΜΑΚΟ φέρεται να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τις Αττικές Εκδόσεις του Θ. Φιλιππόπουλου για την πώληση του «Yupi.gr» και του περιοδικού «ΟΚ!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Έλενα Φιντιάνη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης