ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤOY ZOUGLA.GR

Ήταν κάτι που σας το χρωστούσαμε!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αγάπη και το αγκάλιασμά σας σε όλες τις προσπάθειες που κάνουμε για να σας ενημερώνουμε και να σας ψυχαγωγούμε καθημερινά μας έκαναν να μη σταματούμε να σκεπτόμαστε με τι τρόπο θα βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις, τον επαγγελματία, ακόμα και τον απλό ιδιώτη αυτήν τη δύσκολη περίοδο που διανύει η Ελλάδα μας.

Σίγουρα, δεν ανακαλύψαμε τον τροχό… Πιστεύουμε, όμως, πως έχουμε κάνει μια πολύ καλή προσπάθεια κατασκευάζοντας μία πλατφόρμα που απευθύνεται στους πάντες! Μία πλατφόρμα αναζήτησης/καταχώρισης επιχειρήσεων/προϊόντων /υπηρεσιών αλλά και γενικών αγγελιών από ιδιώτες πανελλαδικά.

Δίνουμε, λοιπόν, τη δυνατότητα στην επιχείρηση να διαχειριστεί μόνη της την πλατφόρμα, καταχωρώντας τα πλήρη στοιχεία της στην αντίστοιχη κατηγορία με τεράστιες δυνατότητες και παροχές. Η κάθε επιχείρηση/επαγγελματίας έχει το δικό της user name password και μπορεί να ενημερώνει τον επισκέπτη, ο οποίος αναζητεί με διαφόρους τρόπους ένα προϊόν ή μία υπηρεσία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η καταχώριση και η επεξεργασία των στοιχείων της επιχείρησης γίνονται μέσα από ένα άκρως φιλικό περιβάλλον διαχείρισης με δυναμικό χαρακτήρα.

Το find4me είναι ένας διαδικτυακός κόμβος προβολής επιχειρήσεων με απεριόριστες δυνατότητες που δίνει την ευκαιρία σε επιχειρήσεις αλλά και σε επαγγελματίες να αποκτήσουν μία αξιοπρεπή δυναμική προβολή στο Internet. Έτσι η επιχείρηση ή ο επαγγελματίας έχει τη δυνατότητα να προβληθεί στην κατηγορία όπου ανήκει, δίνοντας την ευκαιρία στον επισκέπτη του find4me όχι μόνο να επιλέξει την πληροφορία που χρειάζεται, αλλά να δει και να μάθει όλα όσα αφορούν στη συγκεκριμένη επιχείρηση ή στον επαγγελματία σαν να βρισκόταν μέσα σε αυτή.

Οι πληροφορίες που ακολουθούν δίνουν μια μικρή γεύση των δυνατοτήτων και παροχών που μπορεί να επιλέξει μία επιχείρηση / ένας επαγγελματίας, έτσι ώστε να μπορέσει να προβληθεί μέσα από τις σελίδες του find4me, να αποκτήσει πρόσβαση σε νέες αγορές, αλλά επίσης  να δώσει τη δυνατότητα στο υπάρχον πελατολόγιο να μπορεί να εξυπηρετηθεί αξιόπιστα και γρήγορα.

Εφαρμογές & παροχές

1.Καταχώριση / προβολή στοιχείων επιχείρησης στην/τις κατηγορία/ίες ενδιαφέροντος, με πλήρη στοιχεία (επωνυμία, αντικείμενο, διεύθυνση, τηλέφωνα, ιστοσελίδα, e-mail, videos, facebook, προσφορές, διαθεσιμότητα)
2.Upload photos επιχείρησης με δυνατότητα εισαγωγής κειμένου (profil)
3.Εμφάνιση στη λίστα αναζήτησης, με φίλτρο: κατηγορία, νομό
4.Εμφάνιση τοποθεσίας επιχείρησης σε χάρτη
5. Δυναμική καταχώριση/προβολή απεριόριστων προϊόντων και photo
6. Διάφορες εφαρμογές διαμοίρασης της πληροφορίας «πες το σε φίλο»
7. Δυναμική εισαγωγή κειμένου – video για κάθε προϊόν/υπηρεσία με αναγραφή τιμής/ προσφοράς
8. Δυνατότητα καταχώρισης προϊόντων σε λίστα προσφορών
9. Δυνατότητα εκτύπωσης & αποστολής e-mail των προϊόντων
10. Αναλυτικά στατιστικά εμφάνισης προϊόντων και σύγκριση αυτών
11. Προβολή στο «Οι Επιχειρήσεις της Ημέρας» (παροχή κατόπιν κράτησης)
12. Κατασκευή Banner και προβολή στην ανάλογη κατηγορία όπου επιθυμεί ο πελάτης
13. Διασύνδεση με το facebook
14. Παροχή επαγγελματικού e-mail π.χ. (όνομα@find4me…gr)
15. Δυνατότητα αξιολόγησης των υπηρεσιών/προϊόντων
16. Τεράστια προβολή στα ιδία μέσα του ομίλου, zougla portal, ραδιόφωνο, τηλεόραση
17. Ειδική εφαρμογή υποστήριξης σε real time στις επιχειρήσεις αλλά και στους επισκέπτες του find4me με ζωντανό ήχο και εικόνα.

Καλά όμως όλα τα παραπάνω, τα οποία παρέχουμε στις επιχειρήσεις. Τι δυνατότητες δίνει η πλατφόρμα στον απλό ιδιώτη, τον απλό πολίτη;

Στο find4me, αν κάποιος αναζητεί εργασία; Αν κάποιος αναζητεί να ενοικιάσει ή να πουλήσει το διαμέρισμά του; Αν κάποιος θέλει να πουλήσει κάτι το οποίο πλέον δεν του είναι χρήσιμο; Αν θέλει να χαρίσει κάτι σε κάποιον;

Πάντα στο μυαλό μας είστε όλοι εσείς!

Για αυτόν τον λόγο, στην πλατφόρμα find4me ενσωματώσαμε τον τομέα αγγελιών, όπου ο ιδιώτης θα έχει τη δυνατότητα να καταχωρεί και να αναζητεί εύκολα και γρήγορα οτιδήποτε μπορεί να πουληθεί, ενοικιαστεί, δωριστεί, καθώς ένα μεταχειρισμένο προϊόν πολλές φορές είναι χρήσιμο στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

Ο ιδιώτης μπορεί να καταχωρεί την αγγελία του, ανάλογα με την κατηγορία να σηκώσει φωτογραφίες, videos, τεχνικά χαρακτηριστικά, τιμές, να διορθώσει, να ανανεώσει ή και να σβήσει την αγγελία του, εφόσον πουληθεί το προϊόν του. Παράλληλα, μπορεί να ενημερώνεται με e-mail, εάν κάποιος άλλος χρήστης επικοινωνεί μαζί του, να βλέπει στατιστικά της αγγελίας του και να την προβάλλει με διαφημιστικό banner.

Όλη η πλατφόρμα μας λειτουργεί με αυτοματισμούς, για παράδειγμα στέλνοντας αυτόματα e-mail, που καθοδηγούν ανάλογα με το τι εντολή δίνει ο χρήστης.

Και το καλύτερο, το αφήσαμε τελευταίο!

Όλες οι υπηρεσίες για επιχειρήσεις και ιδιώτες είναι ΔΩΡΕΑΝ, ενώ δεσμευόμαστε ότι για τυχόν συντήρηση και ανάπτυξη της πλατφόρμας το κόστος θα είναι ιδιαίτερα χαμηλό.

Για καταχώρηση αγγελιών πατήστε εδώ

Kαλές δουλειές

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης