Έπειτα από την χθεσινή ενημέρωση για τη λύση της συνεργασίας της Forthnet με τη διοργανώτρια αρχή του επαγγελματικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Α Εθνικής Κατηγορίας, Super League, για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό πώς θα εξελιχθεί το θέμα.

Επί τη ευκαιρία της σημερινής συνέντευξης Τύπου για τα “2 Χρόνια COSMOTE History”, o Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, Μιχάλης Τσαμάζ, ερωτήθηκε για την κατάσταση με τα δικαιώματα και αν η COSMOTE ενδιαφέρεται για την κεντρική διαχείριση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Τσαμάζ απάντησε ότι ενημερώθηκε πολύ πρόσφατα για τη νέα κατάσταση και ακόμη δεν έχει συζητηθεί το οτιδήποτε. «Μας ενδιαφέρουν όλα τα αθλητικά γεγονότα, όπως και το Κύπελλο το οποίο μεταδίδει η COSMOTE TV και υπό προϋποθέσεις και κατάλληλες συνθήκες θα μας ενδιέφερε [η Super League]. Θα πρέπει να δούμε πώς θα διαμορφωθεί η κατάσταση μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Σύντομα θα είμαστε σε θέση να αποφασίσουμε για το πώς θα κινηθούμε.»

H COSMOTE TV διαθέτει πλούσιο αθλητικό πρόγραμμα, το οποίο συμπεριλαμβάνει πολλές διοργανώσεις, όπως το UEFA Champions League, UEFA Europa League, και το UEFA Supercup, όσον αφορά στο ποδόσφαιρο, αλλά και διοργανώσεις μπάσκετ, τένις, μηχανοκίνητου αθλητισμού, όπως eSports, με το κανάλι Ginx, προστέθηκε πρόσφατα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης