Απευθείας παρέμβαση στη «Ζούγκλα»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 30 Μαΐου 2013, 17:13
Απευθείας παρέμβαση στη «Ζούγκλα»
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ

Απόψε στην εκπομπή «Ζούγκλα», παρουσιάζεται μεγάλη δημοσιογραφική έρευνα με επίκεντρο την ΟΚΕ (Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή Ελλάδος) και τις παράλληλες επιχειρηματικές δραστηριότητες του γνωμοδοτικού αυτού οργάνου. Επίσης, ο αυτόπτης μάρτυρας στην υπόθεση του μαύρου πολιτικού χρήματος, Δημήτρης Φράγκος, κατέθεσε στους εισαγγελείς τα στοιχεία που διαθέτει.

Όλες οι νεότερες εξελίξεις στη Ζούγκλα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Επίσης, η αμαρτωλή συμφωνία με δύο βρετανικές εταιρείες για τη βράβευση επαγγελματιών του ποδοσφαίρου που δεν έγινε ποτέ. Πόσο κόστισε στο ελληνικό κράτος και τι αποκόμισαν οι Εγγλέζοι που αμέσως μετά πτώχευσαν τις εταιρείες τους.

Μπορείτε κατά τη διάρκεια της εκπομπής να στείλετε e-mail: kitrinostypos@zougla.gr εάν θέλετε η άποψη, το σχόλιο ή η καταγγελία σας να φτάσουν στο στούντιο, απ΄όπου μεταδίδεται η εκπομπή «Ζούγκλα» με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

Kάθε Πέμπτη, στις 22.30, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος θα σας υποδέχεται στο στούντιο της εκπομπής που μεταδίδεται από το ZOOM στην Αττική, 18 περιφερειακούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα, από το OTETV, από το Extra Tv στην Κύπρο.Επίσης, έχετε τη δυνατότητα μέσω του zougla.gr να παρακολουθήσετε την εκπομπή: Πατήστε στην αρχική σελίδα στο εικονίδιο LIVE και GR LIVE.

Εκτός, λοιπόν, από την τηλεοπτική συχνότητα του ZOOM στην Αττική, τα περιφερειακά κανάλια που συνεργάζονται είναι τα εξής:

1) DELTA TV – ΕΒΡΟΣ

2) STAR ΔΡΑΜΑΣ

3) ENA TV -ΛΑΜΙΑ

4) ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΕΡΡΩΝ (NTV)

5) ΔΙΚΤΥΟ 1 – ΚΑΣΤΟΡΙΑ

6) XTV ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, ΗΜΑΘΙΑ, ΠΕΛΛΑ

7) DION TV- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΠΙΕΡΙΑ

8) ASTRA TV – ΒΟΛΟΣ-ΛΑΡΙΣΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ-ΚΑΡΔΙΤΣΑ

9) TV 10 – ΤΡΙΚΑΛΑ

10) ΙΡΙΔΑ TV ΡΟΔΟΣ - ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

11) FLASH TV - KOZANH - ΚΑΣΤΟΡΙΑ- ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

12) CHANNEL 4U - ΚΡΗΤΗ

13) SUPER B ΠΑΤΡΑΣ (ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ)

14) ΑΡΚΑΔΙΚΗ TV – ΤΡΙΠΟΛΗ

15) ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ TV – ΜΕΣΣΗΝΙΑ

16) ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ TV – ΜΥΤΙΛΗΝΗ-ΛΕΣΒΟ-ΧΙΟ-ΣΑΜΟ

17) SITIA TV - ΚΡΗΤΗ

18) ΖΕΥΣ TV- ΝΑΞΟΣ

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 30 Μαΐου 2013, 22:44