Επισημοποιήθηκε την Πέμπτη η συμφωνία της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού και του ΟΦΗ με την Cosmote TV, καθώς ο CEO του ΟΤΕ, Μιχάλης Τσαμάζ, στο περιθώριο της σημερινής ενημέρωσής του προς τους αναλυτές του Ομίλου για τα αποτελέσματα του β’ τριμήνου, ανακοίνωσε το οριστικό deal με τις προαναφερθείσες ομάδες, όσον αφορά στα τηλεοπτικά τους δικαιώματα.

Μάλιστα επισήμανε παράλληλα πως το συνδρομητικό κανάλι βρίσκεται σε συζητήσεις και με άλλες ΠΑΕ της κορυφαίας επαγγελματικής κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Συμμετείχαμε στο διαγωνισμό για premier league. Τα δικαιώματα τα πήρε broker. Δεν ξέρουμε που θα καταλήξουν και με ποιο τρόπο (αν θα είναι όλοι οι αγώνες, ή κομμάτι κ.λπ.).

Σε κάθε περίπτωση η COSMOTE TV είναι πολύ καλά τοποθετημένη ως προς το αθλητικό περιεχόμενο αφού ανανέωσε Champions league κ.λπ., έχει για έναν ακόμη χρόνο την Premier League και μπαίνει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θα μεταδίδουμε τους αγώνες τουλάχιστον 3 ελληνικών ομάδων  (ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΟΦΗ) και είμαστε σε διαπραγματεύσεις και με άλλες ομάδες» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης