Σημαντικά ντέρμπι της Basket League ΣΚΡΑΤΣ παίζουν αυτή την εβδομάδα ζωντανά και σε υψηλή ευκρίνεια μόνο στα αθλητικά κανάλια του OTE ΤV.

Η ανανεωμένη ΑΕΚ δίνει δύο πολύ σημαντικά ντέρμπι μέσα σε τρεις μέρες. Η αρχή γίνεται με τον Παναθηναϊκό τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου (19.00, OTE SPORT 3HD), όπου οι «κιτρινόμαυροι» θα επιδιώξουν να πάρουν τη ρεβάνς του πρώτου γύρου, ενώ την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου (17.30, OTE SPORT 3HD), στο πλαίσιο διεξαγωγής της 17ης αγωνιστικής, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ με στόχο να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κορυφαίες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Στην Ισπανία, για την 23η αγωνιστική της La Liga, τα φώτα στρέφονται στις πρωτοπόρες του πρωταθλήματος. Το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια (19.00, OTE SPORT 2HD) και την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου η Μπαρτσελόνα την Λεβάντε (18.00, OTE SPORT 2HD). Τυχόν απώλεια βαθμών των Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα επιθυμεί η τρίτη στην κατάταξη Ατλέτικο Μαδρίτης που αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Θέλτα (22.00, OTE SPORT 2HD).

Στην Ιταλία, χωρίς απώλειες θέλουν να βρεθούν στα ντέρμπι κορυφής Γιουβέντους και Ρόμα που αντιμετωπίζουν τις Τσεζένα και Πάρμα αντίστοιχα. Την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου, στο OTE SPORT 1HD, θα προβληθούν οι αγώνες Ρόμα-Πάρμα στις 16.00 και Τσεζένα-Γιουβέντους στις 21:45. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν επίσης οι συναντήσεις Παλέρμο-Νάπολι (Σάββατο 14 Φεβρουαρίου, 21.45, OTE SPORT 1HD) και Μίλαν-Έμπολι (Κυριακή 15 Φεβρουαρίου, 13.30, OTE SPORT 1HD).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ενδιαφέρον προκαλούν οι 4 αναμετρήσεις στα γερμανικά γήπεδα το απόγευμα του Σαββάτου 14 Φεβρουαρίου, στις 16.30: Μπάγερν-Αμβούργο (OTE SPORT 1HD), Λεβερκούζεν-Βολφσμπουργκ (OTE SPORT 3HD), Γκλάντμπαχ-Κολωνία (OTE SPORT 4HD) και Βέρντερ Βρέμης-Άουγκσμπουργκ (OTE SPORT 5HD).

Για την 17η αγωνιστική της Football League ΟΠΑΠ, ο ΟΤΕ TV θα μεταδώσει ζωντανά και σε υψηλή ευκρίνεια 4 αγώνες σε βόρειο και νότιο όμιλο. Την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου Πιερικός-Λάρισα (18.00, OTE SPORT 4HD), την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου ΑΕΚ-Νέος Αχαρναϊκός (18.00, OTE SPORT 4HD), τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου Απόλλων Σμύρνης-Καλλιθέα (16.00, OTE SPORT 5HD) και ΑΕΠ Ηρακλής 1908-Αιγινιακός (18.00, OTE SPORT 4HD).

Τένις υψηλού επιπέδου στα αθλητικά κανάλια του ΟΤΕ TV

Μάρεϊ, Μπέρντιχ, Ράονιτς, Βαβρίνκα και Ντιμιτρόφ διεκδικούν το πρώτο ATP World Tour 500 της χρονιάς, με τον μεγάλο τελικό στο Ρότερνταμ να διεξάγεται την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου (16.30, OTE SPORT 6HD).

Η δράση στο τένις δεν σταματά, καθώς από τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου τη σκυτάλη παίρνει το ATP World Tour 500 στο Ρίο Ντε Τζανέιρο με τις καθημερινές αναμετρήσεις της προκριματικής φάσης (OTE SPORT 6HD) και τον τελικό της διοργάνωσης την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου στις 22.00, μόνο στο ΟΤΕ SPORT 6HD.

Πλούσιο ρεπορτάζ στις αθλητικές εκπομπές του ΟΤΕ TV από νέα, υπερσύχρονα στούντιο

Ενδιαφέροντα θέματα και ρεπορτάζ από την προαναγγελία των αγώνων του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι συνδρομητές του OTE TV μέσα από τις εκπομπές Sport Show. Την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου στο Sport Show (22.30, OTE SPORT 4HD) θα προβληθούν τα τελευταία νέα από την προετοιμασία των ομάδων για τα πρωταθλήματα Ισπανίας, Ιταλίας και Γερμανίας.

Επίσης, τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου (20.00, OTE SPORT 4HD) στην εκπομπή Ώρα Ελλάδας, σε ζωντανές συνδέσεις με τα γήπεδα και με συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών, οι Στέφανος Αβραμίδης και Σωτήρης Κωσταβάρας παρουσιάζουν και αναλύουν όλο το φιλμ της 17ης αγωνιστικής της Football League ΟΠΑΠ.

Την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου στις 21.00 η εκπομπή Pick & Roll (OTE SPORT 4HD) θα φιλοξενήσει πλούσια θεματολογία από το χώρο του μπάσκετ στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και την εμπειρία του Βασίλη Σκουντή στον φαντασμαγορικό κόσμο του All Star Game όπως την έζησε από τα γήπεδα της Αμερικής.

Την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου (20.00, OTE SPORT 4HD) η εκπομπή Top Spin, η μοναδική εκπομπή στην Ελλάδα για το τένις, με τους Σωτήρη Κωσταβάρα και Μαρίζα Γεωργίτση, φιλοξενεί καταξιωμένους αθλητές και προπονητές από τον χώρο του τένις.

Η εβδομάδα των αθλητικών εκπομπών του OTE TV ολοκληρώνεται με την Ώρα Ελλάδας την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου (20.00, OTE SPORT 4HD) με όλα τα highlights και το ρεπορτάζ από τις αναμετρήσεις της 17ης αγωνιστικής στη Football League ΟΠΑΠ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης