Με στόχο την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς την περίοδο του Πάσχα, οπότε και αναμένεται σημαντική αύξηση της αγοραστικής κίνησης, πρόκειται να πραγματοποιηθεί, αύριο Τρίτη 3 Απριλίου 2012 στις 10.30 πμ, στα γραφεία του ΕΦΕΤ, συνάντηση του προέδρου του ΕΦΕΤ κ. Γιάννη Μίχα με εκπροσώπους της Ένωσης Κρεοπωλών Βαρβακείου Αγοράς, της Ένωσης Εμπόρων Κρέατος Αθήνας, του Συλλόγου Κρεοπωλών Πειραιά και της Ένωσης Παραδοσιακών Κρεοπωλών Αθήνας και Αττικής.

Σκοπός της συνάντησης είναι η λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων ώστε η αγορά να είναι ποιοτική και ασφαλής. Στόχος του ΕΦΕΤ είναι η προστασία των καταναλωτών διασφαλίζοντας την ποιότητα των τροφίμων με καθημερινούς εντατικούς ελέγχους και η στήριξη των υγιώς σκεπτόμενων επαγγελματιών που υφίστανται και αυτοί τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης που μαστίζει την αγορά στο σύνολό της. Επιδίωξη του ΕΦΕΤ είναι η αγορά να είναι ασφαλής και να εμπνέει εμπιστοσύνη στους καταναλωτές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γι’ αυτό και επιζητεί την συνεργασία των επαγγελματιών από τους οποίους ζητεί να τηρούν τη νομοθεσία και να εφαρμόζουν τις υγειονομικές διατάξεις. Σε κάθε περίπτωση, οι έλεγχοι των επιθεωρητών πρόκειται να εντατικοποιηθούν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης