H Amita, ο αγαπημένος ελληνικός φυσικός χυμός από την Coca-Cola Τρία Έψιλον, μας φέρνει για δεύτερη συνεχή χρονιά το καλοκαίρι νωρίτερα, μέσω της νέας, άκρως δροσιστικής τηλεοπτικής καμπάνιας «Μια Amita αρκεί για να νιώσεις καλοκαίρι»!

Συνεχίζοντας με επιτυχία την επικοινωνιακή πλατφόρμα «Το καλοκαίρι μέσα μας», η Amita προσφέρει στιγμές απόλαυσης, κρατώντας μέσα της όλες τις μικρές καλοκαιρινές χαρές που μας φέρνουν αισιοδοξία! Τα αρώματα των ελληνικών καλοκαιρινών φρούτων και οι γευστικοί και αναζωογονητικοί χυμοί της Amita αρκούν για να θυμίσουν πως όλοι μας έχουμε το καλοκαίρι μέσα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα γυρίσματα του τηλεοπτικού σποτ της Amita πραγματοποιήθηκαν σε ένα από τα ομορφότερα ελληνικά νησιά μας, τη Σαντορίνη.

Η Amita, με την ευρεία γκάμα γευστικών προτάσεων χυμού με υψηλή διατροφική αξία, καλύπτει κάθε ανάγκη κατανάλωσης μέσα στην ημέρα. Ειδικότερα για το καλοκαίρι, προσφέρει ζουμερές γεύσεις αγαπημένων φρούτων όπως Amita Φράουλα, Amita Βύσσινο, Amita Ανανάς, Amita κοκτέιλ 5 φρούτων, καθώς και άλλες αγαπημένες κλασικές γεύσεις όπως Amita Πορτοκάλι, Amita Μήλο – Πορτοκάλι – Καρότο, Amita Πορτοκάλι-Μήλο-Βερύκοκο, Amita Ροδάκινο κ.λπ..

Η Amita μας φέρνει τη γεύση από το ελληνικό καλοκαίρι!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης