Αυτές τις γιορτές χαρίστε δώρα ξεχωριστά με άρωμα Χριστουγέννων! Δώστε χαρά και λάμψη με πιο εντυπωσιακά και μαγικά εταιρικά δώρα για πελάτες, συνεργάτες και προσωπικό που μεταφέρουν την εγγύηση ποιότητας και γεύσης μέσα από την πείρα και την ιστορία 100 χρόνων!

Επιλέξτε ανάμεσα σε πολλές μοναδικές προτάσεις, δώρα για τους συνεργάτες σας και χαρίστε τους γλυκές στιγμές απόλαυσης! Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη έχουν ετοιμάσει εξαιρετικές συνθέσεις προϊόντων για όλα τα budget, που θα σας εκπλήξουν. Στηρίζοντας τα τοπικά προϊόντα και τις αυθεντικές ελληνικές γεύσεις, τα δώρα σας αποκτούν ταυτότητα και κάνουν την διαφορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«All I want for Christmas»,«The Joy of Christmas» και «HO HO HO Coffee Christmas», είμαι μόνο λίγες από τις προτάσεις δώρων που θα βρείτε στο link κατάλογο εταιρικών δώρων των Καφεκοπτείων Λουμίδη. Ο καφές, το τσάι και τα σοκολατάκια έχουν την τιμητική τους κα πρωταγωνιστούν σε πολλές από τις εορταστικές συλλογές!

Εντυπωσιάστε τους συνεργάτες σας και μοιράστε αυθεντικές γεύσεις, μοναδικά αρώματα και λαχταριστές λιχουδιές κάνοντας δώρα από τα Καφεκοπτεία Λουμίδη.

Μπορείτε να κάνετε online την παραγγελία σας στο www.kl.gr ή τηλεφωνικά, καλώντας στο 210 3214 608.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης