Η WATT+VOLT με εφόδια την ευελιξία, την τεχνογνωσία και την καινοτόμα οπτική επενδύει στη βελτιστοποίηση τόσο της επιχειρησιακής λειτουργίας όσο και των πόρων της. Με γνώμονα τα παραπάνω, προχωρά σε κινήσεις που θα διευκολύνουν ολοένα και περισσότερο την καθημερινότητά τους, ώστε η δική τους ικανοποίηση να ενισχύει την απόδοσή τους και να μεταφράζεται και σε ικανοποίηση του πελάτη.  

Συγκεκριμένα, η WATT+VOLT στρέφεται στην ψηφιοποίηση των υπηρεσιών που παρέχει στο ανθρώπινο δυναμικό της με απτό παράδειγμα τη νέα ψηφιακή πλατφόρμα που βρίσκεται σε λειτουργία ήδη από τον Φεβρουάριο του 2021 και μέσα από την οποία οι εργαζόμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν ηλεκτρονικά μια σειρά από εσωτερικές διαδικασίες προς διευκόλυνσή τους πχ. υποβολή αιτήματος για άδειες, βεβαιώσεις ή οποιοδήποτε άλλο αίτημα τους προς τη διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού. Ταυτόχρονα δίνεται στους εργαζόμενους η δυνατότητα να έχουν πλήρη πρόσβαση στα αντίστοιχα στοιχεία μέσω προσωποποιημένου προφίλ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προς την ίδια κατεύθυνση και με υψηλή δέσμευση για την αποτελεσματική διαχείριση της απόδοσης του ανθρώπινου δυναμικού, η WATT+VOLT θα ξεκινήσει να εφαρμόζει μία νέα πλατφόρμα Αξιολόγησης της Απόδοσης. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο εργαλείο που προσφέρει ακρίβεια, αντικειμενικότητα και δυνατότητα για συνεχή παρακολούθηση της απόδοσης των εργαζόμενων. Οι παραπάνω νέες δυνατότητες προσφέρουν στους ανθρώπους της WATT+VOLT τα εφόδια να ικανοποιούν τις ανάγκες τους  με τον καλύτερο τρόπο και να νιώθουν ότι εργάζονται σε ένα περιβάλλον με ανθρώπινο πρόσωπο που αξιολογεί, σέβεται και εξελίσσει τις ικανότητές τους. 

Τέλος, στο πλαίσιο της βελτιστοποίησης της επιχειρησιακής λειτουργίας της η WATT+VOLT έχει θέσει ως στόχο μέσα στο 2021 να αυξήσει το ανθρώπινο δυναμικό της κατά 50% αναζητώντας 185 στελέχη πανελλαδικά. Ενισχύοντας το δυναμικό της με καταρτισμένους συνεργάτες, θα μπορεί να ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο στις ανάγκες των πελατών της, μιας και πολλές από τις νέες θέσεις αφορούν τμήματα εξυπηρέτησης και εμπειρίας του πελάτη. Η Ψηφιοποίηση και η Εσωτερική Ανάπτυξη έχουν ενεργοποιηθεί στη WATT+VOLT από την αρχή της χρονιάς και συνεχίζουν δυναμικά να αποδίδουν καρπούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης