Έχει ανέβει στα ύψη το θερμόμετρο, με τις ασύλληπτες προσφορές που τρέχουν ήδη στη φετινή Μαύρη Παρασκευή. Η ανυπομονησία μας είναι στο κόκκινο και την 25η Νοέμβριου θα μας φύγει η «μαγκιά» με τιμές σοκ!

Αλλά, φυσικά, Black Friday χωρίς Κωτσόβολο, τον κορυφαίο προορισμό τεχνολογίας, δεν θα μπορούσε ποτέ να ξεκινήσει. Ενώ όλα αλλάζουν και το μέλλον είναι απρόβλεπτο, κάθε χρόνο υπάρχει το σιγουράκι, το Μπλακ Φράιντεϊ του Κωτσόβολου. Φέτος δεν ξέρουμε τι να πρωτοδιαλέξουμε!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Black Friday χωρίς Κωτσόβολο δεν ξεκινάει ποτέ!

Ο Κωτσόβολος ξαναχτυπά με τη νέα Black Friday καμπάνια, με πρωταγωνιστές τον απόλυτο συνδυασμό του Σπύρου Μπιμπίλα και του οργανοπαίχτη Γιώργου Μάγκα, χαρίζοντάς μας κορυφαίες στιγμές γέλιου. Το αναπάντεχο δίδυμο, μετά από μια παρεξήγηση, αφήνει πίσω του τη μικρή διένεξη του παρελθόντος και κοιτάει μόνο στο μέλλον. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από το «Κλαρινομαντείο, εκεί όπου σίγουρες προβλέψεις για όλα όσα έρχονται στο Μπλακ Φράιντεϊ γεννιούνται μέσα από ένα μαγικό κλαρίνο και βγαίνουν αληθινά χάρη στον Κωτσόβολο, τα δύο «μέντιουμ», ο Σπύρος Μπιμπίλας και ο Γιώργος Μάγκας προβλέπουν τρελές ευκαιρίες σε προϊόντα όλων των κατηγοριών, αυθημερόν παράδοση που φέρνει ό,τι θέλουμε στην πόρτα μας, απίστευτη ποικιλία στο site και ασύγκριτη εξυπηρέτηση, μαζί με ανεξάντλητα αποθέματα στα καταστήματα.

Σε μία περίοδο πληθωρισμού και αύξησης των τιμών, o Κωτσόβολος ανοίγει τα χαρτιά του με μια καινοτομία που για πρώτη φορά εφαρμόζεται την περίοδο του φετινού BlackFriday

Πατώντας την ένδειξη «Ιστορικό Τιμής», μπορούμε να δούμε την καλύτερη τιμή του συγκεκριμένου προϊόντος που έχει «παίξει» το τελευταίο εξάμηνο και να τη συγκρίνουμε με την BlackFriday προσφορά της εταιρείας. Έτσι, έχουμε την επιλογή στα χέρια μας!

Παράλληλα, μας προσφέρει τη δυνατότητα αγορών στα 91 καταστήματά του, τηλεφωνικά στο 210 28 99 999 ή στο kotsovolos.gr.

Αλλά, δεν είναι μόνο οι έξυπνες αγορές και οι φανταστικές τιμές που θα μας κάνουν να νιώσουμε «μάγκες» αλλά και ο τρόπος. Κάνοντας την παραγγελία μας στον Κωτσόβολο, έχουμε υψηλές ταχύτητες στις παραδόσεις και στις παραλαβές. Έχουμε, αν θέλουμε, την παραλαβή άμεσα στον επιλεγμένο μας χώρο για μικρά και μεσαίου μεγέθους προϊόντα, με αυθημερόν παράδοση για παραγγελίες έως τις 15:00 ή παράδοση εντός 24 ωρών, σε 52 πόλεις σε όλη την Ελλάδα. 


 
Μας δίνεται επίσης η δυνατότητα παραλαβής των παραγγελιών μας ακόμα και μέσα σε 20 λεπτά από τα 73 σημεία Quick Point, για προϊόντα που είναι διαθέσιμα στο κατάστημα. Θα νιώσουμε απίστευτα βολικά με τους άμεσους τρόπους πληρωμής χωρίς αναμονές στα ταμεία που προσφέρονται μέσω της υπηρεσίας Pay Express, αλλά και μέσω των μηχανημάτων αυτόματης πληρωμής μετρητών Cashdro σε επιλεγμένα καταστήματα. 

Ο Κωτσόβολος έχει επίσης ευέλικτους τρόπους πληρωμής με Πλάνο Δόσεων και Άτοκες Δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας. Επίσης, μπορούμε εύκολα και γρήγορα να αγοράσουμε το προϊόν που θέλουμε με φωτογραφική ταχύτητα, με ένα απλό scan από το κινητό μας και με μόλις τρία βήματα, με την καινοτόμα υπηρεσία Scan & Go. Επίσης, διαθέτει ολοκληρωμένες Υπηρεσίες Κ+ που ανταποκρίνονται εύκολα, γρήγορα και απλά σε όλες τις επιθυμίες μας. 


 
Αν θέλουμε, λοιπόν, να βιώσουμε το φετινό Black Friday με τρόπο που να μας «φύγει η μαγκιά» με τις τιμές και την εξυπηρέτηση, τότε όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον Κωτσόβολο που ξεχωρίζει φέτος και για έναν άλλο λόγο, όπως άλλωστε και πέρυσι: για το άκρως δημιουργικό και ανατρεπτικό σενάριο της καμπάνιας του. Μπορούμε να δούμε το σποτ της χιουμοριστικής καμπάνιας, που ακολουθεί παρακάτω, και να μπούμε στο πιο «ΜΑΓΚΙΚΟ ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΙΝΤΕΙ»!

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης