Tο βρίσκεις στα ΑΒ αλλά και στο ΑΒ Eshop  για σένα που προτιμάς τα online ψώνια…

Οι ώρες που περνάμε το τελευταίο διάστημα μέσα στο σπίτι είναι πολλές, οπότε μπορούμε να οργανώσουμε την καθημερινότητά μας έτσι, ώστε να ασχοληθούμε με αυτά που πραγματικά αγαπάμε. Η καλή οργάνωση αποδεικνύεται ακόμη πιο σημαντική τις μέρες του Πάσχα, από τις απαραίτητες αγορές έως τον χρόνο που «απαιτεί» η κουζίνα για την προετοιμασία του πασχαλινού μενού. Γιατί το Πάσχα είναι συνδεδεμένο και με τις μυρωδιές, την οικογένεια, μνήμες και στιγμές.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προγραμματίζοντας, λοιπόν, τις αγορές μας μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα για το πασχαλινό τραπέζι, η πρώτη μας σκέψη δεν είναι άλλη από μια επίσκεψη στο πλησιέστερο κατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος. Αλλά και για εμάς που προτιμάμε να κάνουμε τις αγορές μας online με το πάτημα ενός κουμπιού-οδηγούμαστε εύκολα & γρήγορα στο Easter Shop της ΑΒ όπου θα βρούμε τα πάντα για το πασχαλινό τραπέζι.

Πάντως, ότι απ’ τα δύο κι αν επιλέξουμε, μας περιμένουν εκπλήξεις αλλά και ένα εορταστικό έντυπο προσφορών για να γεμίσουμε το καλάθι μας ακόμα πιο οικονομικά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρώτη «στάση» για τις αγορές μας; Ο «πάγκος» με τα ολόφρεσκα κρεατικά και τους εκλεκτούς κρεατομεζέδες από ελληνικές φάρμες. Γιατί οι παραδοσιακές γεύσεις ξεκινούν με την λαχταριστή μαγειρίτσα και συνεχίζουν με τις μπόλιες και τα γλυκάδια, που είναι έτοιμα για ψήσιμο. Ενώ για ανήμερα της Λαμπρής, μπορούμε να βρούμε αρνιά και κατσίκια από φημισμένες περιοχές, όπως η Νάξος, οι βουνοπλαγιές του Ταϋγέτου, η Λήμνος, τα οροπέδια της Ηπείρου και οι πλαγιές του Ψηλορείτη.

Δεύτερη «στάση» η πλήρως ενημερωμένη κάβα της ΑΒ με προσφορές, αλλά και με 9 μάρκες ούζου, ξεχωριστά αποστάγματα τσίπουρου, δροσιστικές μπύρες και αγαπημένες ετικέτες ελληνικών κρασιών.

Ακόμη, στα «απαραίτητα» συγκαταλέγονται και ένα νόστιμο γλυκό για τους μεγάλους, αλλά και τα Πασχαλινά Αβγά της AB για τα παιδιά, που για πέμπτη συνεχή χρονιά αγκαλιάζουν ένα καλό σκοπό. Φέτος, με κάθε αγορά τους, εμείς προσφέρουμε 0,30€ στην «Αμυμώνη» και η ΑΒ διπλασιάζει το συνολικό ποσό από τις αγορές, διπλασιάζοντας την αγάπη & τα παιδικά χαμόγελα.

Τέλος, δεν γίνεται να μην δοκιμάσουμε το αφράτο και μυρωδάτο τσουρέκι του αγαπημένου μας σεφ Άκη Πετρετζίκη με μαστίχα ή με πραλίνα φουντουκιού, που θα το συνδυάσουμε με τον απογευματινό καφέ μας καθώς θα ανοίγουμε τα πασχαλινά δώρα, που θα ανταλλάξουμε μεταξύ μας.

Οι ιδέες είναι πολλές και βρίσκουμε ακόμα περισσότερες στο νέο τεύχος AB Food Stories που κοστίζει μόλις 0,30€, τα οποία προορίζονται για το Ινστιτούτο “Prolepsis” αλλά και τοπικούς φορείς. Το ανοιξιάτικο τεύχος μάς περιμένει τόσο στα ταμεία των ΑΒ, όσο και online στο AB Eshop, και είναι γεμάτο με πεντανόστιμες συνταγές και ολοκληρωμένα μενού για το τραπέζι του Πάσχα, προτάσεις για κρασιά και homemade λικέρ, πρωτότυπες παραλλαγές του παραδοσιακού τσουρεκιού, ιδέες για μοντέρνα και νηστίσιμα λαχταριστά πιάτα, αλλά και νόστιμες υγιεινές επιλογές.

Τα ψώνια για ένα εορταστικό τραπέζι είναι πάντα μια ευχάριστη εμπειρία είτε πρόκειται για ένα κατάστημα ΑΒ είτε για το AB Eshop. Μάλιστα, για όσους επιλέγουμε το βραβευμένο ΑΒ Eshop ξέρουμε ότι είναι ακαταμάχητο αφού μπορούμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε 11.000 αγαπημένα προϊόντα και 2.000 προσφορές και να πληρώσουμε online ή κατά την παράδοση. Επιπλέον, για την παραλαβή των προϊόντων μπορούμε να διαλέξουμε ανάμεσα:

  • στην υπηρεσία «Παράδοση στο σπίτι» χωρίς έξοδα μεταφοράς στις εξής περιοχές της Ελλάδας: Αττική, Θεσσαλονίκη, Αίγιο, Αλεξανδρούπολη, Άμφισσα, Βόλο, Δράμα, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Καβάλα, Καλαμάτα, Καρδίτσα, Κατερίνη, Κέρκυρα, Κοζάνη, Λαμία, Λάρισα, Μυτιλήνη Καρά Τεπέ, Ξάνθη, Πάτρα, Πύργο, Ρόδο, Σαλαμίνα, Σέρρες, Σύρο, Τρίκαλα, Τύρναβο, Φαρκαδόνα, Χαλκίδα, Χίος και Ωρωπό. 
  • και στην υπηρεσία AB Collect, με την οποία μπορούμε να κάνουμε τις αγορές μας online και να συνδυάσουμε τον απογευματινό μας περίπατο με την παραλαβή τους από ένα από τα 70 καταστήματα όπου είναι διαθέσιμη.
     

Επίσης, δεν ξεχνάμε ότι όσοι έχουμε κάρτα AB Plus, με online αγορές άνω των 150€ και με τον κωδικό EASTER21, κερδίζουμε 200 ABPlus πόντους έως 28/4!

Και φέτος, ό,τι χρειαζόμαστε για το πασχαλινό τραπέζι θα το βρούμε στα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος και το AB Eshop που αποτελούν τον απόλυτο προορισμό, για όλους όσοι αγαπούν το καλό φαγητό.

Χρόνια Πολλά! 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης