Πρωτοπόροι της ιδέας για την ίδρυση ενός μεγάλου πολυκαταστήματος ρούχων, εσωρούχων & υποδημάτων, αποκλειστικά για τις παχουλές κυρίες και τους εύσωμους άνδρες που να εξυπηρετεί την Αθήνα και κατ’ επέκταση ολόκληρη την Ελλάδα.

Ξεκινήσαμε το 2002 ανοίγοντας το πρώτο κατάστημα στη οδό Κηφισού 92 στο Περιστέρι, σε κτίριο 2.500 τ.μ., δίνοντας το διακριτικό τίτλο EXTRA LARGE και το 2006 επεκταθήκαμε ανοίγοντας υποκατάστημα EXTRA LARGE στην Καλλιθέα, Ελ. Βενιζέλου 83, με τα ίδια είδη σε 5όροφο κτίριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πολύχρονη εμπειρία μας στα ρούχα ανδρικά & γυναικεία είναι εγγύηση της καλής ποιότητας των εμπορευμάτων, των μοντέρνων σχεδίων, των προσιτών τιμών & η παρουσία συνεργείου τεχνικών, εγγυώνται την καλή εφαρμογή στα ρούχα.

Τα είδη μας καλύπτουν τα μεγαλύτερα μεγέθη που υπάρχουν σε ρούχα. Γυναικεία φτάνουμε από το XL μέχρι 10 XL και στα ανδρικά φτάνουμε μέχρι το 80 νούμερο. Αντίστοιχα και στα εσώρουχα. Στα παπούτσια τα γυναικεία φτάνουμε έως 46 νούμερο και στα ανδρικά έως 55 νούμερο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είμαστε το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΙΔΙΚΟ πολυκατάστημα της Ελλάδας, με εμπορεύματα από XL μέχρι & υπερμεγέθη.

Διαθέτουμε την μεγαλύτερη ποικιλία ρούχων, ανδρικών & γυναικείων, ελληνικών & εισαγόμενων στους μεγαλύτερους χώρους.

Υπερέχουμε και το λέμε με καμάρι, για το εξαιρετικό και άψογο service στους πελάτες μας. Το προσωπικό μας είναι έμπειρο, γελαστό & ακούραστο. Επισκεπτόμενοι το κατάστημά μας, θα νιώσετε σαν να βρίσκεστε στο χώρο σας, σε φιλικό περιβάλλον.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης