Εμπνευσμένα από το τσιμέντο, η νέα σειρά αυτή σειρά ενσωματώνει το εφέ του τσιμέντου στους χώρους σας προσδίδοντας μια industrial νοοτροπία. Η σειρά είναι κατάλληλη για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, δάπεδα και τοίχους, και προσφέρεται σε τέσσερα μοναδικά χρώματα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός από υψηλό design, ενσωματώνει και κορυφαία χαρακτηριστικά ποιότητας. Τα πλακίδια της σειράς είναι όλα porcellanato (σμαλτωμένος γρανίτης), rectified (κοπή με laser), αντιπαγωτικά, με ιδιαίτερα χαμηλή απορροφητικότητα νερού (κάτω από 0,5 %) και έχουν υψηλή αντοχή σε γδαρσίματα με δείκτη MOHS 6. Έχουν επίσης υψηλή αντοχή στην καταπόνηση με δείκτες PEI Group που φτάνουν το IV για τα mat και antislip μοντέλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τεράστια ποικιλία και ευελιξία της σειράς αντικατοπτρίζεται και στο γεγονός ότι εκτός από 4 χρώματα, προσφέρεται σε 4 διαφορετικές διαστάσεις (30 x 60 – 60 x 60 – 80 x 80 – 60 x 120) και σε 3 διαφορετικές υφές: lappato (ημιγυαλιστερό), mat R9 και R11 Antislip (κατάλληλο για περιβάλλον χώρο πισίνας).

Μπορείτε να δείτε ζωντανά την σειρά στα showroom, ή ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.lakiotis.gr.

Μάθετε μόνοι σας γιατί ξεχωρίζουν σε ποιότητα και σε design και εκπλαγείτε ευχάριστα με την μοναδικά ανταγωνιστική τιμή τους!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης