Με ένα νέο τηλεοπτικό σποτ που μας καλεί να απολαύσουμε κάθε ηλιόλουστη χειμωνιάτικη μέρα, υποδέχεται τον Χειμώνα το Ούζο Πλωμαρίου.

O χειμώνας είναι η εποχή που αφήνουμε πίσω μας τις ανέμελες στιγμές του καλοκαιριού και μπαίνουμε στην ρουτίνα της καθημερινότητας. Αντίστοιχες, όμως, αναμνήσεις που θα μείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη, μπορούμε να δημιουργήσουμε όλο τον χρόνο! Η λαχτάρα μας να βρεθούμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, να τσουγκρίσουμε με ένα ποτήρι Ούζο Πλωμαρίου και να δώσουμε ραντεβού στον Ήλιο μπορεί να πραγματοποιηθεί ακόμη και τον χειμώνα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Ούζο Πλωμαρίου προβάλλει μια νέα, διαφορετική καμπάνια που ξυπνά τις αναμνήσεις του καλοκαιριού και μας προτρέπει να δημιουργήσουμε παρόμοιες απολαμβάνοντας στο έπακρο κάθε χειμωνιάτικη ηλιόλουστη μέρα. Άλλωστε η χώρα μας φημίζεται για τον ξανθό της ήλιο που στολίζει τον γαλάζιο ουρανό όλο τον χρόνο. Το τηλεοπτικό spot του Ούζου Πλωμαρίου επικεντρώνεται λοιπόν, στις ηλιόλουστες χειμωνιάτικες μέρες όπου μπορούμε να τις απολαύσουμε στο έπακρο, όπως ο καθένας επιθυμεί…άλλωστε, πόσα καλοκαίρια δεν κρύβει μέσα του ο χειμώνας; Ας δώσουμε υπόσχεση ότι δεν θα χάσουμε ούτε ένα!

Απολαύστε το spot εδώ:

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φέτος ας αξιοποιήσουμε κάθε μικρό καλοκαίρι που κρύβεται στον χειμώνα, κάθε στιγμή με ήλιο όπως ακριβώς θέλουμε, σε ένα ταβερνάκι, σε μια παραλία ή  μαζί με αγαπημένα πρόσωπα και παρέα με Ούζο Πλωμαρίου, αφού όταν Έχει ήλιο…. Έχει Πλωμάρι όλο τον χρόνο!

Η ταινία είναι μια παραγωγή της Stefi Productions, σε σενάριο και concept της Pollen Advertising.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης