Η λίστα των αγορών σου για την Black Friday μεγαλώνει συνεχώς; Θέλεις να αποκτήσεις επιτέλους κινητό τηλέφωνο με καλύτερη κάμερα, καινούρια αθλητικά παπούτσια ή στεγνωτήριο ρούχων για να μην ταλαιπωρείσαι με το άπλωμα;

To BestPrice.gr, η δημοφιλής μηχανή αναζήτησης προϊόντων και σύγκρισης τιμών σε χιλιάδες ηλεκτρονικά καταστήματα, φροντίζει φέτος να “πέσουν οι μάσκες” για την Black Friday, ώστε να εντοπίζεις εύκολα τις πραγματικές προσφορές από 2.500+ καταστήματα από την ασφάλεια του σπιτιού σου.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πώς; Τα δωρεάν εργαλεία του BestPrice.gr είναι η λύση σε όλες τις ανησυχίες σου για την Black Friday.

Ανησυχία  #1: Αναρωτιέσαι πώς θα επωφεληθείς των προσφορών της Black Friday αφού τα φυσικά καταστήματα είναι κλειστά;

Τα φυσικά καταστήματα είναι κλειστά για το κοινό, αλλά τα ηλεκτρονικά καταστήματα λειτουργούν κανονικά και στέλνουν την παραγγελία σου με courier. Οπότε μείνε σπίτι, μπες στην ειδικά διαμορφωμένη σελίδα του BestPrice.gr για την Black Friday και βρες συγκεντρωμένες όλες τις πραγματικές προσφορές από χιλιάδες ηλεκτρονικά καταστήματα στην Ελλάδα σε μία σελίδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανησυχία #2: Φοβάσαι ότι οι προσφορές σε προϊόντα που θέλεις θα εξαντληθούν πριν προλάβεις να τα αποκτήσεις;

To BestPrice.gr θα σου στείλει ειδοποίηση με email αμέσως μόλις μειωθεί η τιμή σε προϊόντα που σε ενδιαφέρουν. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις είναι να προσθέσεις τα προϊόντα που σε ενδιαφέρουν στη λίστα “Θέλω” στο BestPrice.gr.

Επιπλέον, αν δεν έχεις καταλήξει σε ποιο ακριβώς προϊόν θέλεις να αγοράσεις, μπορείς να ενεργοποιήσεις την “Ειδοποίηση για προσφορές” για ολόκληρη κατηγορία προϊόντος ή μια λίστα προϊόντων με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά όπως “γυναικεία αθλητικά Nike νούμερο 39” ή “τηλεόραση LG ή Samsung 42’’.

Ανησυχία #3: Βλέπεις παντού Black Friday προσφορές και εκπτώσεις αλλά δεν ξέρεις αν όντως είναι πραγματικές προφορές;

Κάθε φορά που βλέπεις μία προσφορά, μπορείς κάνεις μια αναζήτηση στο BestPrice.gr για να συγκρίνεις τις τιμές των καταστημάτων, να βρεις την τρέχουσα καλύτερη τιμή αλλά και να τσεκάρεις το γράφημα τιμής, ώστε να έχεις εικόνα για το ιστορικό της τιμής του συγκεκριμένου προϊόντος. Επιπλέον, μπορείς να ελέγχεις αν το κατάστημα που διαθέτει τη συγκεκριμένη προσφορά συμμετέχει στο BestPrice.gr και να διαβάσεις αξιολογήσεις άλλων χρηστών.

Τέλος, ένα χρήσιμο tip για σένα που προτιμάς να κάνεις window shopping από τον φορητό ή σταθερό υπολογιστή σου. Τι θα έλεγες να έχεις σταθερά στον browser σου έναν έξυπνο βοηθό που θα ξέρει ανά πάσα στιγμή την καλύτερη τιμή για κάθε προϊόν που θέλεις, τις νέες προσφορές όλων των καταστημάτων, ακόμη και την τρέχουσα ισοτιμία όλων των νομισμάτων; Ο BestPrice Assistant, το browser extension του BestPrice.gr, μπορεί να σε βοηθάει να γλιτώνεις χρόνο και χρήματα σε οποιαδήποτε σελίδα και εάν πλοηγείσαι στο διαδίκτυο. Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να τον προσθέσεις μία φορά στον browser σου πατώντας εδώ.

Δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτα λοιπόν. Όπως όλο τον χρόνο, έτσι και την Black Friday, η έρευνα αγοράς ξεκινάει στο BestPrice.gr. Μπες σήμερα κιόλας για να δεις συγκεντρωμένες τις τρέχουσες προσφορές από χιλιάδες ηλεκτρονικά καταστήματα, να συγκρίνεις τιμές, να διαβάσεις αξιολογήσεις χρηστών και να βρεις την καλύτερη επιλογή για σένα. Και όλα αυτά, μένοντας ασφαλής πίσω από την οθόνη του υπολογιστή ή του κινητού σου!

Καλή Black Friday με έξυπνες, οικονομικές και ασφαλείς αγορές με τη βοήθεια του BestPrice.gr.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης