Η εταιρεία SIAMIDIS λειτουργεί από το 1961, εξειδικεύεται στην παραγωγή μέσων ατομικής προστασίας (αντιπυρικές στολές και μάσκες πυροσβεστών, αλεξίσφαιρα γιλέκα, και ενδύματα ακραίων καιρικών συνθηκών για τη Β. Ευρώπη) και εξάγει > 75% σε χώρες της Ε.Ε. και ιδιαίτερα στη Σκανδιναβία. Το 2020 αξιοποιώντας την τεχνογνωσία στην ατομική προστασία ανέπτυξε και παράγει μάσκες μίας χρήσης σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο ιατρικών μασκών ΕΛΟΤ ΕΝ 14683+AC.

Oι ιατρικές μάσκες ελληνικής παραγωγής 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ιατρικές μάσκες CS MED κατασκευάζονται με πρώτες ύλες Ελληνικής, Σουηδικής και Ιταλικής προέλευσης εξασφαλίζοντας προηγμένη επίδοση φιλτραρίσματος 99.70%. Επίσης επιτρέπουν άνεση και διαπνεότητα ακόμη και έπειτα από πολύωρη χρήση.

Η παραγωγή των ιατρικών μασκών CS MED γίνεται στα Οινόφυτα Βοιωτίας από καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό. Η μονάδα παραγωγής είναι πιστοποιημένη από την TUV Austria (ISO 13485:2016) και εγκεκριμένη από τον Ε.Ο.Φ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάθε μάσκα συσκευάζεται μία-μία σε ατομική αεροστεγώς κλειστή συσκευασία μέσα στο χώρο παραγωγής έτσι ώστε να διατηρείται καθαρή και προστατευμένη από μικρόβια πριν τη χρήση.

Οδηγός Ενημέρωσης

Φοράμε μάσκα εξαιτίας του Covid-19. Η μάσκα είναι σε άμεση επαφή με το πρόσωπο μας και πρέπει να διασφαλίζει τον πλέον καθαρό αέρα που «ταξιδεύει» προς τον λαιμό και τους πνεύμονες. Είναι ιατροτεχνολογικό προϊόν και πρέπει να φέρει CE και έγκριση της αρμόδιας κρατικής αρχής.

Τί κάνει μια ιατρική μάσκα ασφαλή; 

Να παράγεται με καθαρά υλικά σε εγκεκριμένο χώρο παραγωγής

Nα διακινείται καθαρή από την παραγωγή μέχρι τη χρήση

Να έχει τη μέγιστη δυνατή αναπνευσιμότητα και ικανότητα φιλτραρίσματος

Να προσαρμόζει σωστά στο πρόσωπο ώστε να μην αφήνει διόδους εισόδου μη φιλτραρισμένου αέρα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης