Το efood έχοντας ως προτεραιότητά του να εμπλουτίζει και να βελτιώνει συνεχώς τις υπηρεσίες του, δημιούργησε τα rubies, ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα επιβράβευσης, για να κερδίζουν οι χρήστες αλλά και τα συνεργαζόμενα καταστήματα, την ίδια στιγμη!
 

Μέσα από την πλατφόρμα της #1 υπηρεσίας delivery στην Ελλάδα, οι χρήστες επιλέγουν το αντίστοιχο φίλτρο και μπορούν με απλές κινήσεις να διαλέξουν ανάμεσα σε χιλιάδες δημοφιλή εστιατόρια, καφέ και καταστήματα που τους επιβραβεύουν. Ταυτόχρονα όμως, επωφελούνται και τα συνεργαζόμενα καταστήματα. Με τα rubies, το efood προσφέρει υποστήριξη και υπηρεσίες υψηλής τεχνολογίας, σε καταστήματα που ενδεχομένως δεν θα είχαν τη δυνατότητα να αναπτύξουν από την αρχή, μόνα τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάθε κατάστημα που γίνεται «rubies shop» δημιουργεί το δικό του πρόγραμμα επιβράβευσης μέσω efood και μπορεί να διευρύνει τις πωλήσεις του, χτίζοντας μια στενότερη σχέση με τους πελάτες.
 

Το loyalty πρόγραμμα του efood μετράει μόλις 2 μήνες και ήδη περισσότερα από 1.800 καταστήματα έχουν ακόμα περισσότερες ευκαιρίες να διευρύνουν την παρουσία τους στην εφαρμογή.Το efood παρέχει ένα σύνολο υπηρεσιών που περιλαμβάνει την παραγγελία, τη διανομή, την εξυπηρέτηση του πελάτη, αλλά και το marketing της επιχείρησης μαζί με την προβολή της μέσα από το app.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης