Το πολυτελέστατο ξενοδοχείο, Pegasus Santorini Hotels (πέντε αστέρων) στο Ημεροβίγλι Σαντορίνης σας ανοίγει τις πόρτες του και σας καλωσορίζει στον πιο μαγευτικό προορισμό διακοπών. Σας υπόσχεται όμορφες, ξέγνοιαστες διακοπές που θα μείνουν για πάντα στην μνήμη σας. Απολαύστε το μυστήριο και τη ρομαντική αίσθηση ενός από τους πιο εξωτικούς προορισμούς στον κόσμο.

Το ξενοδοχείο ακολουθεί την χαρακτηριστική αρχιτεκτονική του νησιού. Είναι χτισμένο πάνω στα βράχια, αμφιθεατρικά διαμορφωμένο, πράγμα το οποίο το ενσωματώνει πλήρως στη μοναδικότητα του τοπίου. Διατηρεί τις σπηλιές, τα πετρώματα του ηφαιστείου, το λευκό και γαλάζιο χρώμα του Αιγαίου χωρίς όμως να χάνει το ιδιαίτερο και μοναδικό μοντέρνο στυλ του. Οι σουίτες του είναι κατασκευασμένες και ειδικά διακοσμημένες πάνω στον τύπο της κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο στους επισκέπτες πολυτέλεια, ρομαντική ατμόσφαιρα, ευχάριστη διάθεση, άνεση, και το κυριότερο, μια αλησμόνητη διαμονή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Pegasus Suites & Spa διαθέτει μια λίστα με μοναδικές υπηρεσίες και αποκλειστικές εγκαταστάσεις όπως, σουίτες με εσωτερικά ή εξωτερικά τζακούζι, ιδιωτική πισίνα, Pool Bar με θέα στην Καλντέρα, Gourmet Restaurant, Spa & Fitness center, Internet Corner.

Στο ξενοδοχείο τίθεται ως πρώτη και κύρια προτεραιότητα η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών του. Στόχος των ανθρώπων του είναι, κάθε ένας από τους πελάτες να έχει την αίσθηση πως είναι ευπρόσδεκτος, ιδιαίτερος και να του δοθεί η ευκαιρία να ζήσει μοναδικές στιγμές που θα του χαρίσουν αξέχαστες αναμνήσεις.

pegasus santorini hotels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

luxury hotel rooms pegasus

spa hotel pegasus

wedding santorini hotels

Οι σουίτες που προσφέρονται:

Smart Suite

Πρόκειται για την πιο έξυπνη επιλογή σουίτας, όπως άλλωστε υποδηλώνει και το όνομά της. Είναι ιδανική για εκείνους που αρέσκονται σε υψηλά επίπεδα ποιότητας και υπηρεσιών σε συνδυασμό με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Ανακαινισμένη με ελκυστικό σχεδιασμό, ικανή να φιλοξενήσει έως και 2 άτομα προσφέροντας μια θαυμάσια βεράντα με εξαίσια θέα στην Καλντέρα και μια δεύτερη βεράντα έξω ακριβώς από την είσοδο, με την μόνη διαφορά πως η συγκεκριμένη δεν προσφέρει θέα.

Standard Suite

Νιώστε τόσο οικεία όπως στο σπίτι σας, σε μια από τις Standard Suite Pegasus. Ένα αρμονικό ταίριασμα χρωμάτων, σχεδιασμού και υλικών σας παρέχουν ένα αίσθημα ηρεμίας, χαλάρωσης και άνεσης από την πρώτη κιόλας ματιά.

Junior Suite

Μία από τις πιο ευρύχωρες σουίτες. Χαλαρώστε, και περιποιηθείτε τον εαυτό σας απολαμβάνοντας την μοναδική πολυτέλεια της σουίτας σας.

Junior Jacuzzi Suite

Επιλέξτε αυτή τη σουίτα αν είστε λάτρεις της κομψής και προσεγμένης στις λεπτομέρειες διακόσμησης. Μαγικά διαμορφωμένος χώρος με στυλ και χλιδή. Οι Junior Jacuzzi Suites είναι ιδανικές για εκείνους που αναζητούν μια ρομαντική απόδραση από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Χαλαρώστε στο δικό σας εσωτερικό τζακούζι απολαμβάνοντας τη θέα στο Αιγαίο Πέλαγος.

Honeymoon Jacuzzi Suite

Το ιδανικό καταφύγιο και κορυφαία επιλογή διεθνώς μεταξύ των wedding – honeymoon santorini hotels για να περάσατε την πρώτη σας νύχτα με τον έρωτα της ζωής σας. Καλώς ήρθατε στον απόλυτο ρομαντικό προορισμό συνδυάζοντας την πολυτέλεια με την απλότητα.

Stars Plunge Pool Villa

Βιώστε την χλιδή και την πολυτέλεια με όλη τους τη σημασία, επιλέγοντας την ιδιωτική σας βίλα. Ξυπνήστε, πιείτε ένα φλιτζάνι ζεστό καφέ και απολαύστε τη μοναδική θέα. Η βίλα αποτελείται από 2 σουίτες. Α) Η πρώτη (120 τ.μ.) περιλαμβάνει δύο διπλά κρεβάτια King size, ευρύχωρο καθιστικό με καναπέ-κρεβάτι, μπανιέρα, τζακούζι, μπάνιο με ντους, και θερμαινόμενη πισίνα. Β) Η δεύτερη (35 τ.μ.) περιλαμβάνει διπλό κρεβάτι, καθιστικό καναπέ που σχηματίζει γωνία, μπάνιο με ντους. Το Stars Plunge Pool Villa είναι ικανό να φιλοξενήσει μέχρι επτά άτομα.

Deluxe Plunge Pool & Indoor Jacuzzi Suite

Ευχαριστηθείτε μέχρι τέλους το εσωτερικό σας τζακούζι. Ο άνετος και παλυτελής χώρος αγκαλιάζει τις αισθήσεις σας, προσφέροντάς σας μια απολαυστική θέα στην Καλντέρα με φόντο την γαλήνη και απόλυτη ηρεμία σας.

Executive Plunge Pool Suite

Ο ορισμός της πολυτελούς διακόσμησης. Υπόσχεται αξέχαστη διαμονή διαθέτοντας κομψή και μοντέρνα διακόσμηση.

Angels Infinity Pool Suite

Η μοναδική θέα του ηλιοβασιλέματος από την βεράντα σας σαγηνεύει τις αισθήσεις σας. Χαλαρώστε στην ιδιτική πισίνα υπερχείλισης σε ένα καταφύγιο αρμονία γαλήνης και χαλάρωσης.

Παροχές & Πλεονεκτήματα που καθιστούν το Pegasus … μια ξεχωριστή επιλογή:

Ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων με καταπληκτική θέα στην Καλντέρα, το περίφημο ηλιοβασίλεμα και το ηφαίστειο της Σαντορίνης.

Μοντέρνο, μεγάλο ξενοδοχείο με τύπους δωματίων για κάθε είδους επισκέπτες.

Μοναδική τοποθεσία, σε μικρή απόσταση από τα Φηρά, την πρωτεύουσα του νησιού, και ταυτόχρονα μακριά από το θόρυβο και τη φασαρία.

Σύγχρονες ευρύχωρες σουίτες, με καταπληκτική θέα.

Πισίνα με pool bar και πανοραμική θέα της Καλντέρας.

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση της Σαντορίνης σε ένα από τα πιάτα του Gourmet Restaurant “Under the Stars” που σας δίνει τη δυνατότητα για ιδιωτικά δείπνα υπό το φως των κεριών από έμπειρους σεφ, για όλα τα είδη των γαστρονομικών προτιμήσεων.

Fitness Center.

Heaven Spa με χαμάμ, σάουνα, υδροθεραπεία.

Internet Corner

Ιδιωτική και VIP υπηρεσία μεταφοράς από και προς το αεροδρόμιο και το λιμάνι.

Ειδικές προσφορές για νεόνυμφους.

Tελετή γάμου.

Φιλικό και επαγγελματικό προσωπικό.

Περισσότερες πληροφορίες: Pegasus Santorini Hotels

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης