Μετά από τόσα χρόνια στα θρανία και μια ομολογουμένως διαφορετική σχολική χρονιά από τις προηγούμενες, στέκεστε μπροστά από τον πίνακα των αποτελεσμάτων ή απλά ελέγχετε τις βάσεις των σχολών στο διαδίκτυο για να δείτε σε ποια σχολή περάσατε. Κάπου εδώ να παραδεχθούμε ότι οι γονείς σας το έχουν δει ήδη, οπότε μπορείτε απλά να τους ρωτήσετε.

Είστε έτοιμοι για μια νέα αρχή; Αισθάνεστε ανυπομονησία για να ξεκινήσετε τη φοιτητική ζωή σας; Και για να είμαστε σαφείς “φοιτητική ζωή” δε σημαίνει απλά φεύγω από το σχολείο και πηγαίνω στο πανεπιστήμιο, μπορεί να σημαίνει πολλά ακόμα πράγματα, αλλά και συναισθήματα. Επιγραμματικά θα αναφέρουμε ότι ίσως χρειαστεί να μετακομίσετε σε μια άλλη πόλη, μακριά από τη θαλπωρή του πατρικού σας, ίσως αφήσετε φίλους πίσω, ίσως χρειαστεί να μάθετε να μαγειρεύετε και είναι βέβαιο ότι θα ανακαλύψετε για τον εαυτό σας πράγματα που αγνοούσατε. Μπορείτε να το ονομάσετε και “ενηλικίωση”. Εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε στο νέο σας αυτό ξεκίνημα να δημιουργήσετε το τέλειο φοιτητικό σπίτι, με οικονομικές λύσεις και μοντέρνες προτάσεις!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η JYSK, η μεγάλη Δανέζικη αλυσίδα με όλα τα είδη για το σπίτι, διαθέτει πάνω από 2.900 καταστήματα σε 51 χώρες σε όλο τον κόσμο. Γνωστή παντού για τις εξαιρετικές της προσφορές και το σκανδιναβικό design των προϊόντων της αποτελεί την ιδανική λύση για την επίπλωση και τη διακόσμηση του φοιτητικού σπιτιού. Όμως και το παιδικό δωμάτιο χρειάζεται ανανέωση, ειδικά σε μια περίοδο που χρειάζεται συχνά να αντικαταστήσει την σχολική αίθουσα και οι διαδικτυακές πλατφόρμες τον πίνακα. Ας μην ξεχνάμε επίσης ότι οι νέες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία έχουν οδηγήσει πολλούς εργαζόμενους στην ανάγκη να δουλεύουν από το σπίτι. Για σένα που ανήκεις σε μια από αυτές τις κατηγορίες, η άνεση, η λειτουργικότητα και το στυλ των επίπλων γραφείου είναι απαραίτητη προϋπόθεση για καλή απόδοση και ευεξία. H δανέζικη κουλτούρα και στάση ζωής δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ευτυχία και τα προϊόντα της JYSK είναι σχεδιασμένα με βάση αυτή την κουλτούρα. Δημιούργησε τον ιδανικό χώρο για διάβασμα, εργασία ή gaming και  κάνε τον προσωπικό σου χώρο μια πηγή αισιοδοξίας και καλής διάθεσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η JYSK γιορτάζει 5 χρόνια στην Ελλάδα με προσφορές έως και 60% και έχοντας ήδη 38 καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και πολλές ακόμα πόλεις της χώρας μας έχει φέρει το σκανδιναβικό design πιο κοντά από ποτέ. Μέσω του e-shop JYSK.gr μια ακόμα μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων από αυτή που υπάρχει στα φυσικά καταστήματα είναι διαθέσιμα για online αγορές και παραδόσεις σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Με αφορμή τα γενέθλιά της η JYSK τρέχει αυτή την περίοδο τον μεγάλο διαγωνισμό ΣΠΙΝΑΡΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ. Παίξε τώρα και δες αν κέρδισες. Είναι απλό, βρες τρία ίδια σύμβολα και κέρδισε μια δωροκάρτα JYSK αξίας 15€. Αυτόματα μπαίνεις στην κλήρωση για το μεγάλο έπαθλο, μια δωροκάρτα JYSK αξίας 500€, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του διαγωνισμού.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης