Για πότε έφτασε Μάιος ούτε που το καταλάβαμε. Τώρα που ξεκίνησε όμως ο μήνας, καταλάβαμε αμέσως πως ξεκίνησαν οι ανοιξιάτικες εκπτώσεις. Αυτό μας υπενθύμισαν οι προσφορές της MediaMarkt, οι οποίες είναι «αμέτρητες» και μας προ(σ)καλούν να ανανεωθούμε. Έτσι, δεν χάσαμε την ευκαιρία για λίγο ψηφιακό window shopping, μέσω του οποίου βρήκαμε σούπερ προσφορές που θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Προτού δούμε ποιες είναι αυτές, ας δούμε τα «διαδικαστικά» αυτής της περιόδου.

Ανοιξιάτικες εκπτώσεις 2021 – Όλες οι λεπτομέρειες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρώτη ερώτηση σε κάθε περίοδο προσφορών είναι πότε αρχίζουν και πότε τελειώνουν οι εκπτώσεις. Οι Mid Season Sales 2021, λοιπόν, ξεκίνησαν την Πρωτομαγιά και θα διαρκέσουν δύο εβδομάδες, μέχρι τις 15 Μαΐου. Οι αγορές σου μπορούν να γίνουν τόσο online όσο και στα φυσικά καταστήματα, πάντα τηρουμένων των μέτρων ασφαλείας που ισχύουν αυτή την περίοδο. Επιπλέον, μην ξεχνάς πως η MediaMarkt έχει δημιουργήσει την πρωτοποριακή υπηρεσία Personal Video Shopping, η οποία σου επιτρέπει να ψωνίσεις από το σπίτι, αλλά η εμπειρία είναι σαν να βρίσκεσαι στο κατάστημα. Με την εκπτωτική περίοδο να έχει ξεκινήσει ήδη, εσύ τι θα επιλέξεις για να ανανεωθείς; Αν δεν είσαι σίγουρος, δες μερικές προτάσεις για κάθε περίσταση.

Spring Sales 2021 για ανανέωση του εξοπλισμού σπιτιού

Η MediaMarkt εξειδικεύεται στις λεγόμενες «λευκές συσκευές», τις μεγάλες ηλεκτρικές συσκευές δηλαδή που χρειάζεται κάθε σπίτι. Ρίξε μια καλή ματιά στα ηλεκτρικά σου είδη λοιπόν, κι αν κάτι χρειάζεται αντικατάσταση, τώρα είναι η ώρα να το αποκτήσεις. Από όλες τις μεγάλες προσφορές που εντοπίσαμε στο MediaMarkt.gr, αυτή που ξεχωρίσαμε από τις λευκές συσκευές είναι ο ψυγειοκαταψύκτης Siemens KG49NEIDP iQ300. Οι λόγοι που τον ξεχωρίσαμε; Αρχικά, τα χαρακτηριστικά του. Το συρτάρι hyperFresh θα διατηρήσει τα φρούτα και τα λαχανικά φρέσκα για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ η τεχνολογία full noFrost σημαίνει πως δεν θα χρειαστεί να κάνεις ποτέ απόψυξη. Ο ψυγειοκαταψύκτης της Siemens έρχεται -φυσικά- και με μεγάλη έκπτωση αυτή την περίοδο, κάτι που τον κάνει ακόμα πιο δελεαστικό. Αν χρειάζεσαι κι εσύ ψυγείο, αυτό είναι ένα από τα καλύτερα deals που μπορείς να κάνεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ψήσιμο στο barbeque

Το Πάσχα μόλις πέρασε και σίγουρα δεν έχασες ούτε φέτος την ευκαιρία να απολαύσεις τον πατροπαράδοτο οβελία. Τώρα που «ανοίγει» ο καιρός, ωραία δεν θα ήταν να ψήνεις συχνότερα; Εντάξει, δεν λέμε να στήσεις σούβλα κάθε εβδομάδα προφανώς, αλλά κάτι πολύ εύκολο που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις στην αυλή ή τον κήπο την ψησταριά υγραερίου Grill Chef LD 12736. Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές ψησταριές με κάρβουνα, το ψήσιμο σε grill αερίου είναι πολύ πιο εύκολη διαδικασία και σε γλιτώνει από πολύ καπνό. Βάλε μπρος τη νέα σου ψησταριά λοιπόν και εκμεταλλεύσου τις ζεστές μέρες που έρχονται!

Ανοιξιάτικες εκπτώσεις = ανοιξιάτικες εξορμήσεις

Η άνοιξη δεν είναι μόνο για να την απολαύσεις στο σπίτι βέβαια! Μπορεί οι συνθήκες της εποχής να απαιτούν μεγαλύτερη προσοχή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς με ασφάλεια να διοργανώσεις κοντινές εξορμήσεις το επόμενο διάστημα. Οι στιγμές που θα ζήσεις παρέα με αγαπημένα πρόσωπα αξίζει να μείνουν για πάντα ζωντανές, γι’ αυτό και πιστεύουμε πως όπου και να πας πρέπει να έχεις μαζί σου την Nikon D3500. Γιατί αυτή τη μηχανή; Γιατί το πακέτο της προσφοράς είναι το καλύτερο δυνατό! Πέρα από το σώμα και το φακό, η Nikon D3500 που σου προτείνουμε έρχεται με τρίποδο για σταθερές λήψεις και τσάντα μεταφοράς για να την παίρνεις εύκολα μαζί σου. Και μέσα σε όλα αυτά δίνεται δώρο μαζί και ένα ασύρματο ηχείο για να ακούς δυνατά την αγαπημένη σου μουσική όπου κι αν σε βγάλουν οι εκδρομές σου!

Η MediaMarkt αποδεικνύει για ακόμα μία φορά πως είναι ο master των εκπτώσεων! Τα Master Sales συνεχίζονται για μερικές μέρες ακόμα και προλαβαίνεις να τα εκμεταλλευτείς κι εσύ για να ανανεωθείς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης