Η WATT+VOLT εγκαινίασε το νέο της κατάστημα στο Χαλάνδρι

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 2 Ιουλίου 2019, 16:32
Η WATT+VOLT εγκαινίασε το νέο της κατάστημα στο Χαλάνδρι

Η WATT+VOLT, ο πρωτοπόρος πάροχος ενέργειας με το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων πανελλαδικά, εγκαινίασε την Πέμπτη 27 Ιουνίου, το νέο της κατάστημα στη Λεωφ. Πεντέλης 33, στο Χαλάνδρι, το οποίο αποτελεί το 3ο κατά σειρά κατάστημα στην Αθήνα.

Απεικονίζονται από αριστερά προς τα δεξιά ο κ. Γιώργος Ηλούσης, Εμπορικός Διευθυντής της WATT+VOLT, ο κ. Αναστάσιος Παπαναγιώτου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της WATT+VOLT και ο κ. Ανδρεάς Λαμπρινίδης, Οικονομικός Διευθυντής της WATT+VOLT  Η εταιρεία γιόρτασε το άνοιγμα του νέου καταστήματος μαζί με φίλους, συνεργάτες, εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης αλλά και καταναλωτές, οι οποίοι «φαντάζονται περισσότερα» για εξοικονόμηση ενέργειας. 

Απεικονίζονται από αριστερά προς τα δεξιά ο κ. Μπάνε Πρέλεβιτς, πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και ο κ. Αναστάσιος Παπαναγιώτου

Απεικονίζονται από αριστερά προς τα δεξιά ο κ. Αναστάσιος Παπαναγιώτου, o Στέλιος Μαλακόπουλος και ο κ. Μπάνε Πρέλεβιτς

Όλοι οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν με την εορταστική μουσική, χόρεψαν σε καλοκαιρινούς ρυθμούς με την ενέργεια να βρίσκεται στα ύψη και ευχήθηκαν στην εταιρεία «να τα εκατοστήσει».

Την κορδέλα εγκαινίων έκοψε ο κ. Αναστάσιος Παπαναγιώτου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της WATT+VOLT.


Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους σημαντικές προσωπικότητες από το χώρο του αθλητισμού όπως ο πρωταθλητής Ελλάδος Στέλιος Μαλακόπουλος και o πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 2 Ιουλίου 2019, 16:32