Η MediaMarkt φέρνει το πιο hot καλοκαίρι και όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία κατεβάζει τις τιμές σε τεράστια ποικιλία και επώνυμα brands έως και 50%!

Προλάβετε μέχρι τις 31 Αυγούστου και επιλέξτε μέσα από μια τεράστια ποικιλία ειδών ακριβώς αυτά που χρειάζεστε στις πιο hot summer sales, στον πιο smart κόσμο ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τηλεόραση & ψυχαγωγία: Τηλεοράσεις, DVD Blu Ray, Home cinema, για την απόλυτη εμπειρία θέασης.

Laptop, tablet & computing: Laptop, Tablet-iPad, Desktop, Monitor, Εκτυπωτές για να σας βρει ο Σεπτέμβριος προετοιμασμένους.

Smartphones & smartliving: Smartphones, iPhone, Wearables, Powerbanks για να είστε up to date.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Hobby & φωτογραφία: Φωτογραφικές μηχανές, Action cameras, εργαλεία για να απαθανατίσετε όλες τις περιπέτειες των διακοπών.

Gaming: Κονσόλες & games για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού.

Οικιακές συσκευές: Ψυγεία, κουζίνες, πλυντήρια ρούχων σε ασυναγώνιστες τιμές.

Είδη σπιτιού & μικροσυσκευές: Συσκευές κουζίνας, συσκευές σιδερώματος, σκούπες, καφετιέρες, μαγειρικά σκεύη για να εξοπλίσετε το σπίτι με όλα τα απαραίτητα.

Προσωπική φροντίδα & παιδί: Γιατί η προσωπική περιποίηση είναι προτεραιότητα.

Κλιματισμός & θέρμανση: Κλιματιστικά, ανεμιστήρες, αφυγραντήρες, ιονιστές για δροσιά τώρα που τη χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ.

Αξεσουάρ: Αξεσουάρ κινητών, gaming, εικόνας & ήχου για να έχετε τα πιο cool gadgets.

Στη MediaMarkt η αγοραστική εμπειρία αλλάζει διάσταση. Για ασυναγώνιστες τιμές, μοναδική εξυπηρέτηση και μια μεγάλη γκάμα ειδών που απαντάνε στις ανάγκες κάθε καταναλωτή, επισκεφτείτε τα καταστήματα του δικτύου της εταιρείας ή το ηλεκτρονικό κατάστημα mediamarkt.gr και επωφεληθείτε.

Ανακαλύψτε εδώ τις πιο hot καλοκαιρινές εκπτώσεις και κάντε την κίνηση smart μόνο στη MediaMarkt!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης