Η ιστορική ελληνική οινοποιία «Μαλαματίνα» και ο Όμιλος Εταιρειών Mantis, πιστοί στη δέσμευσή τους να βρίσκονται δίπλα στην ελληνική κοινωνία, προχώρησαν σε χρηματική δωρεά προς το «Αυγουστίνειο» Εκκλησιαστικό Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, για να ενισχύσουν το δύσκολο έργο του.  

Η Μαλαματίνα σε συνεργασία με τον Όμιλο Εταιρειών Mantis προσέφεραν το χρηματικό πόσο των 5.000€ στο «Αυγουστίνειο» Γηροκομείο για την κάλυψη των ιδιαιτέρως αυξημένων αναγκών για τη φροντίδα των συμπολιτών μας που φιλοξενούνται στο ίδρυμα. Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί συνέχεια όλων των προσπαθειών της Μαλαματίνας και του Ομίλου Εταιρειών Mantis να υποστηρίξει το θεάρεστο έργο ιδρυμάτων στην προσπάθειά τους να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν καθημερινά, ειδικά σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Όμιλος Εταιρειών Mantis εξάλλου, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, βρίσκεται διαχρονικά στο πλευρό οργανισμών και ιδρυμάτων που στηρίζουν ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και με αφοσίωση στις αξίες του, θα συνεχίσει να προσφέρει στην ελληνική κοινωνία με κάθε τρόπο και σε όσους έχουν ουσιαστικά ανάγκη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης