Η JYSK διαθέτει ήδη 47 καταστήματα στην Ελλάδα και ενώ η ανάπτυξη του δικτύου της συνεχίζεται, ταυτόχρονα τρέχει ένα εντατικό πλάνο ανακαίνισης των υπαρχόντων καταστημάτων της με βάση το νέο της concept.

Από τα τέλη Σεπτεμβρίου έως τα τέλη Νοεμβρίου 2015 η JYSK άνοιξε τα 4 πρώτα της καταστήματα στην Ελλάδα, κάνοντας μια δυναμική είσοδο στην ελληνική αγορά σε μια πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία για τη χώρα μας. Έξι χρόνια μετά η JYSK αριθμεί ήδη 47 καταστήματα στην Ελλάδα και έχει φέρει το σκανδιναβικό design κοντά στους περισσότερους Έλληνες. Η ανάπτυξη δεν σταματάει εδώ, καθώς το πλάνο της δανέζικης αλυσίδας με όλα τα είδη για το σπίτι και τον ύπνο προβλέπει ένα πανελλαδικό δίκτυο με πάνω από 70 καταστήματα. Όμως, πέρα από το άνοιγμα νέων καταστημάτων, η JYSK σκοπεύει να ανακαινίσει όλα τα καταστήματα που άνοιξαν πριν το 2018 με βάση το νέο concept που εφαρμόζει παγκοσμίως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά την ανακαίνιση των καταστημάτων στα Πατήσια και στη Βάρη, σειρά παίρνουν τα καταστήματα Ελληνικού και Ρέντη. Την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου στις 10 το πρωί το κατάστημα JYSK Ελληνικού και το κατάστημα JYSK Ρέντη θα ανοίξουν τις πόρτες του πλήρως ανανεωμένα, διαθέτοντας πλέον καλύτερο φωτισμό και δάπεδα σε ξύλινη εμφάνιση, στοιχεία που παρέχουν μια άνετη και χαλαρή ατμόσφαιρα αγορών. Το νέο concept καταστημάτων δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της JYSK να απολαύσουν ένα πιο μοντέρνο κατάστημα που προσφέρει ακόμα περισσότερη έμπνευση για τη διακόσμηση των εσωτερικών χώρων. Η περιήγηση στους διαδρόμους γίνεται πιο άνετη και αναδεικνύεται με τον καλύτερο τρόπο η μεγάλη ποικιλία σε κρεβάτια, έπιπλα, είδη διακόσμησης εσωτερικών χώρων και άλλων ειδών που προάγουν το «hygge», την περίφημη δανέζικη στάση ζωής για ευεξία και εσωτερική γαλήνη.

Η ανακαίνιση γίνεται με βάση το νέο concept καταστημάτων της JYSK που ονομάζεται 3.0. Με βάση αυτό το concept δίνεται μεγάλη έμφαση στον στόχο που έχει θέση η JYSK να βελτιώνει διαρκώς την αγοραστική εμπειρία των πελατών της. Το νέο concept πετυχαίνει αυτόν τον σκοπό, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα την γκάμα των προϊόντων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τα πρώτα δείγματα από τα ήδη ανακαινισμένα καταστήματα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά και δείχνουν ότι οι πελάτες της JYSK αναγνωρίζουν την αναβάθμιση αυτή, με αποτέλεσμα αύξηση της επισκεψιμότητας και των πωλήσεων.

Σχετικά με το κατάστημα JYSK στο Ελληνικό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
  • Ο χώρος πωλήσεων του καταστήματος είναι περίπου 1.000 τετραγωνικά μέτρα.
  • Το κατάστημα βρίσκεται στην οδό Χρυσάνθου Τραπεζούντος 29.
  • Τα εγκαίνια του καταστήματος έγιναν τον Νοέμβριο του 2015.

Σχετικά με το κατάστημα JYSK στο Ρέντη

  • Ο χώρος πωλήσεων του καταστήματος είναι περίπου 1.000 τετραγωνικά μέτρα.
  • Το κατάστημα βρίσκεται στην Πειραιώς και Φλέμινγκ.
  • Τα εγκαίνια του καταστήματος έγιναν τον Αύγουστο του 2017.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης