Είτε ψάχνατε για την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, είτε για ένα βιβλίο για να σας κρατήσει συντροφιά, τα Public αποτελούσαν ανέκαθεν τον ιδανικό σύμβουλο. Πλέον όμως μπορείτε να εμπιστευτείτε τα Public και για τις οικιακές συσκευές σας, αφού στην αγαπημένη πορτοκαλί αλυσίδα καταστημάτων θα βρείτε δεκάδες συσκευές, μικροσυσκευές, αλλά και κλιματιστικά για να εξοπλίσετε τον αγαπημένο σας χώρο: το σπίτι σας.

Ο ιδανικός προορισμός για τεχνολογία και ψυχαγωγία, λοιπόν, σας βοηθάει να αναβαθμίσετε την καθημερινότητα σας και να ζήσετε το σπίτι σας με τον δικό σας τρόπο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε το Public.gr και να περιηγηθείτε στις τρεις νέες κατηγορίες για τον κλιματισμό και τη θέρμανση, τις οικιακές μικροσυσκευές και τις μεγάλες οικιακές συσκευές, όπου θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για να απολαύσετε την κάθε στιγμή που περνάτε μέσα στον χώρο σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από φούρνους μικροκυμάτων και κουζίνες, μέχρι ψυγεία, πλυντήρια και κλιματιστικά, τα Public προσφέρουν δεκάδες επιλογές, από τα καλύτερα brands, για να διαλέξετε. Και όλα αυτά βρίσκονται μερικά κλικ μακριά!

Για τη δική σας διευκόλυνση, τα προϊόντα χωρίζονται σε χρήσιμες υποκατηγορίες που βασίζονται σε χαρακτηριστικά όπως οι δυνατότητες της κάθε συσκευής, ο κατασκευαστής, η απόδοση, η χωρητικότητα, ακόμα και στο τι βρίσκεται σε προσφορά ανά πάσα ώρα και στιγμή ή τι έχει μεγαλύτερη απήχηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις τρεις νέες κατηγορίες των Public μπορείτε να βρείτε συσκευές από γνωστά brands σε προσιτές τιμές και με μεγάλες εκπτώσεις. Ανάμεσα τους «φιλοξενούνται» οι LG, Bosch, Samsung, Siemens και Pitsos, μεταξύ άλλων.

Το κάθε προϊόν συνοδεύεται από πολλαπλές και λεπτομερείς φωτογραφίες, μια υπερπλήρη καρτέλα με όλα τα χαρακτηριστικά του και μια μικρή σύνοψη για κάθε ένα από αυτά. Παράλληλα, σας δίνεται η δυνατότητα να εξοφλήσετε τη συσκευή που σας ενδιαφέρει σε δόσεις, να δείτε τον αναμενόμενο χρόνο παράδοσης και να κάνετε επέκταση εγγύησης. Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε επίσης να ζητήσετε από τα Public να σας συνδέσουν τη νέα σας συσκευή.

Με τη βοήθεια των Public, λοιπόν, μπορείτε πλέον να εξοπλίσετε το σπίτι σας εύκολα, γρήγορα και οικονομικά με μοντέρνες ηλεκτρικές συσκευές που θα αποτελέσουν το ιδανικό background για τις νέες αναμνήσεις σας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης