Έντονα και ζωηρά χρώματα, τροπικές πινελιές, χρυσές λεπτομέρειες και νέα μοτίβα συμπληρώνουν τη μοναδική αισθητική των νέων προϊόντων της ΙΚΕΑ, εταιρείας του Ομίλου FOURLIS. Χάρη στις νέες σειρές, υποδεχόμαστε στο σπίτι μας τον πιο καλοκαιρινό μήνα με ανανεωμένη διάθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H άνεση, η λειτουργικότητα και η κομψότητα συνεχίζουν να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα νέα προϊόντα ΙΚΕΑ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η νέα, μοντέρνου σχεδιασμού, πολυθρόνα KOARP με πολλές επιλογές χρωμάτων στα καλύμματα και στα πόδια στήριξης και ενσωματωμένη θήκη περιοδικών.

Αντίστοιχα, ο νέος εργονομικός καναπές HAMMARN ξεχωρίζει καθώς μεταμορφώνεται σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα σε κρεβάτι, ενώ ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη προκαλεί η ιδιαίτερα προσιτή τιμή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα νέα χαλιά, σε διαφορετικά μεγέθη ξεχωρίζουν λόγω της χειροποίητης κατασκευής τους και ομορφαίνουν κάθε γωνιά του σπιτιού. Επιπλέον, τα καλύμματα GILLHOV & MAJBRITT με έντονα τροπικά μοτίβα, σε πράσινο και κίτρινο χρώμα, δίνουν στον χώρο μας μια χαρούμενη νότα!

Για τους μικρούς φίλους, η ΙΚΕΑ παρουσιάζει τη νέα σειρά κρεβατιών SLÄKT , η οποία είναι ευέλικτη και περιλαμβάνει αποθηκευτικές λύσεις, για να μπορούν τα παιδιά να απολαμβάνουν περισσότερο παιχνίδι με φίλους στο σπίτι.

Από τα νέα προϊόντα δε θα μπορούσαν να λείπουν και τα φωτιστικά. Η σειρά επιτραπέζιων φωτιστικών FADO με τη ρουστίκ διάθεση και τα φωτιστικά MAJORNA, μαγνητίζουν τα βλέμματα δημιουργώντας μοναδική ατμόσφαιρα στο σπίτι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης