Η 3αλφα, η εταιρεία που εδώ και 50 χρόνια είναι ο καλύτερος πρεσβευτής της μεσογειακής διατροφής, φέρνει την πιο υγιεινή νοστιμιά στο καθημερινό μας τραπέζι, το 3αλφαΚαστανό Ρύζι 10΄.

Έτοιμο σε μόλις 10 λεπτά, το3αλφαΚαστανό Ρύζι 10΄, έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά, δεν περιέχει σάκχαρα και αλάτι και αποτελεί πηγή μαγγανίου, στοιχείου που συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που συντελούν στην παραγωγή ενέργειας και στο φυσιολογικό σχηματισμό του συνδετικού ιστού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προερχόμενο από κόκκους µακρύσπερµου ρυζιού,από τους οποίους έχει αφαιρεθεί µόνο ο εξωτερικός φλοιός, διατηρεί άθικτα τα μέρη που περιέχουν το μεγαλύτερο ποσοστό της θρεπτικής του αξίας (το ενδοσπέρµιο, τη φύτρα και το πίτουρο), εγκλωβίζοντας στο εσωτερικό των κόκκων του τα πολύτιμα συστατικά τους ύστερα από τη φυσική επεξεργασία με βραστό νερό (parboiling).

Η δημιουργία του 3αλφαΚαστανό Ρύζι 10, είναι αποτέλεσμα της πολύμηνης συνεργασίας των τμημάτων Έρευνας & Ανάπτυξης, Ποιοτικού Ελέγχου, Προμηθειών και Μάρκετινγκ της 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι,το τελικό προϊόν που φτάνει στον καταναλωτή είναι απλά άψογογιατί κρύβει στον πυρήνα του όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που βρίσκονται σε αυτή την υγιεινή νοστιμιά, αλλά και το μεράκι και την αγάπη της οικογένειας της 3αλφα!

3αλφαΚαστανό Ρύζι 10΄… για να έχουμε στο πιάτο μας
όλη τη γεύση και τη θρεπτική αξία που ζητάει ο οργανισμός μας!

Και για όσους θέλουν να βάλουν στην καθημερινή τους διατροφή ένα πιάτο γεμάτο απόλαυση, ακολουθεί μια γευστικότατη συνταγή με αγάπη από την 3αλφα!

ΣΥΝΤΑΓΗ

ΣΠΑΝΑΚΟΡΥΖΟ ΜΕ 3αλφα ΚΑΣΤΑΝΟ ΡΥΖΙ 10’

ΥΛΙΚΑ
3/4 φλ.3αλφα Καστανό Ρύζι10’
1 κιλό σπανάκι καθαρισμένο
100 ml ελαιόλαδο
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο σε μικρά κυβάκια
4 φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα σε λεπτές φέτες
200 γρ μανιτάρια σαμπινιόν κομμένα σε φέτες
1 πράσο κομμένο σε λεπτές φέτες
1/2 ματσάκι άνηθο
1 μεγάλο λεμόνι (χυμό και ξύσμα)
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
80 γρ. φέτα (προαιρετικά)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένουμε καλά το σπανάκι
Βάζουμε 50 ml ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία.Σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια, το ξερό κρεμμύδι και το πράσο για 5 λεπτά μέχρι να γίνουν διάφανα.Στη συνέχεια προσθέτουμε τα μανιτάρια και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά. Χοντροκόβουμε το σπανάκι, και το προσθέτουμε στην κατσαρόλα.Συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να μειωθεί εντελώς ο όγκος του.Όταν μαραθεί το σπανάκι, προσθέτουμε το3αλφακαστανό ρύζι 10’ και ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα, να λαδωθεί καλά όλο.Προσθέτουμε 1 ποτήρι νερό και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Σιγοβράζουμε για 15-20 λεπτά.Προσθέτουμε 50 ml ελαιόλαδο στο τέλος του μαγειρέματος και πασπαλίζουμε με τον ψιλοκομμένο άνηθο.Τέλος προσθέτουμε το χυμό και το ξύσμα από λεμόνι, και ανακατεύουμε.Σκεπάζουμε την κατσαρόλα με πετσέτα και αφήνουμε να σταθεί για 5-10 λεπτά να τραβήξει τα υγρά του.
Προαιρετικά προσθέτουμε θρυμματισμένη φέτα όταν το σερβίρουμε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης