Κουράστηκες να ανάβεις το air-condition και να μην κάνει τίποτα; Σκέφτεσαι πόσα λεφτά καiς κάθε χρόνο στο πετρέλαιο και στο ρεύμα (για να ζεσταθείς το χειμώνα και να δροσιστείς το καλοκαίρι);

Η μόνιμη λύση στη ζέστη και στο κρύο είναι απλή και οικονομική! Θερμομόνωση ταράτσας με το σύστημα Durosol light roof με μόλις 20ευρώ/μ2 +φπα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εταιρεία fragoulakis.gr δραστηριοποιείται στις μονώσεις από το 1958 και σας προτείνουμε το ελαφρύ, βατό και οικονομικότερο σύστημα θερμομόνωσης ταράτσας με 10ετή εγγύηση!

Η θερμοκρασία του ταβανιού πέφτει 8-10οC και συνολικά σε όλο στο σπίτι 4-5οC και αυτό είναι μετρημένο στις 1000αδες μονώσεις ταρατσών που έχουμε κάνει ανά την Ελλάδα με τους εγκεκριμένους συνεργάτες μας. Εξοικονομείτε το 40% της ενέργειας που καταναλώνατε και παίρνετε πίσω τα λεφτά που θα δώσετε για την μόνωση μέσα σε 1,5-3 χρόνια, απολαμβάνοντας δροσιά το καλοκαίρι, ζέστη το χειμώνα και ιδανικές συνθήκες διαβίωσης!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καλέστε μας στο 210 5747474 και σας στέλνουμε άμεσα τον συνεργάτη μας για επιμέτρηση και κοστολογημένη προσφορά. Συνεργάτες μας είναι τα καλύτερα συνεργεία της αγοράς και παρέχουμε γραπτή εγγύηση υλικών και εργασίας!

Η λύση Durosol light roof είναι απλή, ελαφριά (μόλις 9kg/m2), ιδανική και για παλιές κατασκευές που δεν μπορούν να δεχθούν βάρος, οικονομική, εφαρμόζεται σε μόλις 3 ημέρες με έτοιμα προπαρασκευασμένα υλικά χωρίς καμία ενόχληση για τους ενοίκους και έχει πάχος μόνο 6εκ!

Δείτε όλες τις μονώσεις ταρατσών που εφαρμόζουμε. Η εταιρεία μας παρέχει και θερμοπρόσοψη με 10ετή εγγύηση.

Περισσότερες πληροφορίες στο site μας www.fragoulakis.gr

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης