H ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, ξεχώρισε με την παρουσία της, για 6η συνεχή χρονιά, στην έκθεση HO.RE.CA, που πραγματοποιήθηκε από τις 8 έως τις 11 Φεβρουαρίου στο Metropolitan Expο.

Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο, στο ειδικό τμήμα για τις επιχειρήσεις, «IKEA BUSINESS», η ΙΚΕΑ υποδέχτηκε τους επισκέπτες της μεγαλύτερης έκθεσης του κλάδου, που είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν μία ποικιλία προϊόντων σχεδιασμένων για να καλύψουν κάθε ανάγκη που αφορά τον εξοπλισμό και τη διακόσμηση των χώρων τους, στις χαμηλές τιμές ΙΚΕΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με όραμα «Φροντίζουμε την επιχείρησή σας, όπως το σπίτι σας!», παρουσιάστηκαν έξι ολοκληρωμένες λειτουργικές λύσεις για να αξιοποιήσουν οι επαγγελματίες του τουρισμού και της μαζικής εστίασης το χώρο που διαθέτουν με τον πιο κατάλληλο τρόπο, ώστε οι πελάτες να μένουν ευχαριστημένοι. Χιλιάδες επισκέπτες που πέρασαν από το περίπτερο της ΙΚΕΑ, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις έξυπνες λύσεις επαγγελματικού εξοπλισμού που προσφέρει.

Επιπλέον, το εξειδικευμένο προσωπικό των επαγγελματικών λύσεων της ΙΚΕΑ, ενημέρωνε τους επισκέπτες για το σύνολο των υπηρεσιών και προνομίων που προσφέρονται στους επαγγελματίες, ώστε να κάνουν πραγματικότητα, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά όλα όσα ονειρεύονται για την επιχείρησή τους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης