Τι είναι η Black Friday; Μία σύντομη απάντηση είναι ότι η Black Friday είναι μια μεγάλη γιορτή με εξαιρετικές προσφορές, όπου τα καταστήματα της χώρας προσφέρουν εκπληκτικές τιμές στους πελάτες τους. Η Black Friday συμπίπτει με την τέταρτη και, συνήθως την τελευταία, Παρασκευή του Νοέμβρη. Για το λόγο αυτό οι αγορές στη Black Friday αποτελούν εξαίσιο πλεονέκτημα για τους καταναλωτές. Μπορούν να εξοικονομήσουν ένα μεγάλο ποσό από τα Χριστουγεννιάτικα δώρα, εξασφαλίζοντας εκ των προτέρων τις αγορές τους πριν την έναρξη της Χριστουγεννιάτικης αυξημένης κίνησης στα καταστήματα. Επομένως, Black Friday σημαίνει έναρξη των Χριστουγεννιάτικων αγορών.
 

Η παράδοση των Black Friday αγορών προέρχεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου βρήκε μεγάλη απήχηση κυρίως στη δεκαετία του ’90. Η Black Friday γιορτάζεται την επόμενη μέρα από την Αμερικάνικη αργία των Ευχαριστιών. Πολλοί δημόσιοι υπάλληλοι έχουν άδεια την ημέρα της Black Friday, καθώς είναι η τελευταία αργία πριν τα Χριστούγεννα. Για να τονίσουν το γεγονός, τεράστια πολυκαταστήματα όπως το Macy’s οργανώνουν εορταστικές Χριστουγεννιάτικες παρελάσεις.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γιατί αποκαλείται Black Friday;
 

Οι Αμερικάνοι ονόμασαν αυτή την ημέρα εξαιρετικών προσφορών “Black Friday”. Ίσως στο πρώτο άκουσμα του ονόματος να υπάρχει μια αρνητική χροιά, αλλά ουσιαστικά υπάρχουν αρκετοί καλοί λόγοι γι’αυτό. Το όνομα έχει τις ρίζες του στη Φιλαδέλφεια και αναφέρεται στην αυθόρμητη μεγάλη προσέλευση των καταναλωτών στα καταστήματα, εξαιτίας των μεγάλων Black Friday προσφορών.
 

Στη Black Friday, τα καταστήματα απολαμβάνουν κάποιες από τις μεγαλύτερες πωλήσεις του έτους ως συνέπεια των εξαιρετικών προσφορών τους. Για το λόγο αυτό πολλοί θεωρούν ότι η Black Friday αναφέρεται στο φανταστικό κέρδος των καταστημάτων, βοηθώντας τα να επικρατήσουν στην αγορά.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η παράδοση των Black Friday αγορών έχει διαδοθεί πλέον σε όλη την Ευρώπη, και για το λόγο αυτό όλοι οι Ευρωπαίοι απολαμβάνουν τα οφέλη εκπληκτικών προσφορών την τέταρτη Παρασκευή του Νοέμβρη, παρότι δεν αποτελεί αργία ή επίσημη γιορτή αυτή η ημέρα.
 

Η JYSK,  η μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων με όλα τα είδη για το σπίτι από τη Δανία, ήταν από τις πρώτες εταιρείες που λάνσαρε την Black Friday στη χώρα μας, το Νοέμβριο του 2015, λίγες μόνο εβδομάδες μετά το άνοιγμα του πρώτου της καταστήματος στην Ελλάδα.
 

Φέτος η JYSK ετοιμάζει μια από τις πιο δυνατές Black Friday καμπάνιες της ιστορίας της με απίστευτες προσφορές που φτάνουν μέχρι και 70% σε έπιπλα, στρώματα και άλλα είδη ύπνου και σε πολλές ακόμα κατηγορίες.
 

Η Black Friday στη JYSK ξεκινάει την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου και οι προσφορές θα διαρκέσουν για μια εβδομάδα, έως την Τετάρτη 01 Δεκεμβρίου.
 

Δείτε εδώ όλες τις μεγάλες Black Friday προσφορές της JYSK και επωφεληθείτε από μια μοναδική ευκαιρία αγορών για τα δώρα αλλά και την ανανέωση του σπιτιού σας, λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

 

BLACK FRIDAY με Σκανδιναβικό στυλ στη JYSK

JYSK BLACK FRIDAY: Δώρα και ανανέωση σπιτιού πιο οικονομικά από ποτέ

Κάντε τις Black Friday αγορές σας σε 47 καταστήματα JYSK σε όλη την Ελλάδα και στο e-shop JYSK.gr

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης