Η εγκληματικότητα αποτελεί ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα παγκοσμίως. Επιχειρηματίες και ιδιώτες βάζουν τα δυνατά τους να προστατέψουν τις περιουσίες τους. Εδώ και 12 χρόνια, δε δίνουν αυτή τη μάχη μόνοι τους. 

Η Action Zeus Security Group εργάζεται στον τομέα της ασφάλειας από το 2010. Αναλαμβάνει τη φύλαξη επαγγελματικών εγκαταστάσεων και ιδιωτικών χώρων, την παροχή ναυαγοσωστικών υπηρεσιών και τη διεξαγωγή ιδιωτικών ερευνών στην Αθήνα, την Κρήτη και ολόκληρη την Ελλάδα. Πρωταρχικός σκοπός της εταιρείας είναι η προστασία της περιουσίας, της ιδιοκτησίας, της ζωής και του έργου του κάθε πελάτης της. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ποιες είναι οι υπηρεσίες που έχουν εδραιώσει την Action Zeus στον τομέα της φύλαξης;

Από την πρώτη μέρα λειτουργίας της εταιρείας, η Action Zeus επικεντρώθηκε στην άρτια εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού και στην παρακολούθηση της προόδου της τεχνολογίας, ώστε να παρέχει άριστες υπηρεσίες που θα κάνουν ιδιοκτήτες, εργαζομένους και επισκέπτες να αισθάνονται πλήρως ασφαλείς σε κάθε είδος εγκαταστάσεων, εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας. 

Όλες οι προσφερόμενες υπηρεσίες βασίζονται στις δεξιότητες των ανθρώπων της Action Zeus. Το ανθρώπινο δυναμικό ξεχωρίζει χάρη στη συνεχή εκπαίδευση, την πείρα σε πραγματικές καταστάσεις κινδύνου και την επικέντρωση στην αποτελεσματικότητα. Η άριστη εκπαίδευση, η διαρκής επαγρύπνηση, η αμεσότητα και η ακρίβεια επέτρεψαν στην Action Zeus να καινοτομήσει με την παροχή μοναδικών και δημοφιλών υπηρεσιών:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
  • Ειδικά Εκπαιδευμένα Σκυλιά Κ-9: Μία από τις πιο καινοτόμες δράσεις της Action Zeus είναι η ενσωμάτωση εκπαιδευμένων σκύλων στο δυναμικό της. Καμία παράνομη πράξη δε μένει κρυφή από τη μύτη αυτών των τετράποδων επαγγελματιών στον τομέα της ασφάλειας. Σε ιδιαίτερες περιπτώσεις, άνθρωποι και σκυλιά φύλακες συνεργάζονται για την παροχή της απόλυτης αίσθησης προστασίας και της άμεσης επέμβασης. 
  • Συνοδεία Υψηλών Προσώπων (VIP): Η διασφάλιση της προστασίας και της σωματικής ακεραιότητας δημοσίων προσώπων ή σημαντικών συνεργατών κάθε πελάτη εξασφαλίζεται χάρη στην υπηρεσία της συνοδείας υψηλών προσώπων από την Action Zeus. Η εγρήγορση, η παρατηρητικότητα, η διακριτικότητα και η ευστροφία των συνοδών αποτελούν εγγύηση για την επιτυχία της κάθε αποστολής.
  • Πεζή Περιπολία: Η ασφάλεια των κτιρίων και κάθε είδους εγκαταστάσεων είναι εξαιρετικά σημαντική για τους ιδιοκτήτες τους. Ένας επαγγελματίας φύλακας κατέχει τη γνώση και την εμπειρία να ελέγχει αποτελεσματικά έναν μεγάλο χώρο και να κινείται έξυπνα, ώστε να εξουδετερώσει με νόμιμο τρόπο κάθε είδος παράνομης απειλής. Ένας έμπειρος φύλακας είναι σε θέση να αναλάβει τον έλεγχο των εισόδων, εξόδων και ολόκληρης της περιμέτρου κάθε χώρου. 
  • Στατική Φύλαξη: Η τοποθέτηση φυλάκων στην κεντρική είσοδο και σε άλλες κομβικές θέσεις αποτελεί ένα μέτρο ασφαλείας που πολλοί ούτε καν παρατηρούν. Μπορείτε να είστε σίγουροι όμως ότι ένας κλέφτης όχι μόνο θα προσέξει τους φύλακες αλλά πολύ πιθανό να αποφύγει να πραγματοποιήσει τα κακόβουλα σχέδιά του. Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι οι αρμοδιότητες ενός φύλακα είναι πολλές και περιλαμβάνουν την υποδοχή και την ταυτοποίηση των επισκεπτών, την καταγραφή εισαγόμενων εμπορευμάτων, τον έλεγχο καμερών και τη φύλαξη κλειδιών.

Σε ποιους απευθύνονται οι υπηρεσίες της Action Zeus;

Η Action Zeus βρίσκεται στο πλευρό κάθε ιδιώτη και επιχειρηματία που επιθυμεί να διασφαλίσει την ομαλή λειτουργία της εργασίας του, να προστατέψει την περιουσία ή τη σωματική ακεραιότητα συνεργατών και υψηλών προσώπων. Εργοστάσια, σούπερ μάρκετ, οικοδομές, ξενοδοχεία, σπίτια και πολυκατοικίες στην Κρήτη, την Αθήνα και ολόκληρη την Ελλάδα ανήκουν στο πελατολόγιο της εταιρείας και απολαμβάνουν την ευρεία γκάμα υπηρεσιών φύλαξης και προστασίας. Οι άνθρωποι της Action Zeus έχουν εκπαιδευτεί για να αντιμετωπίζουν με επιτυχία κάθε πιθανό και απίθανο σενάριο κινδύνου και απειλής. 

Ιδιοκτήτες μικρών, μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων έχουν ησυχάσει κάτω από το άγρυπνο βλέμμα της Action Zeus Security Group.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης