Το ευρύ κοινό υποδέχεται η Α’ Πλαζ Βούλας, μετά από την πρόσφατη ολοκλήρωση προγράμματος αναβάθμισης. Πλήρως οργανωμένη και δυναμικότητας 220 ομπρελών με άνετες ξαπλώστρες, η Α’ Πλαζ Βούλας παρέχει στο κοινό ένα ολοκληρωμένο προϊόν διασκέδασης, υπό το βλέμμα έμπειρων ναυαγοσωστών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια ώρα η Α΄ Πλαζ Βούλας (Thalassea), που διαθέτει Γαλάζια Σημαία, προσφέρει ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές για τους λουόμενους. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι η τιμή ανά άτομο ανέρχεται στα 5 € τις καθημερινές, ενώ το Σαββατοκύριακο το εισιτήριο «αγγίζει» τα 6 € το δε μειωμένο (παιδιά 6-12 ετών, φοιτητές και ηλικιωμένοι) στα 3,5 €. Η είσοδος για τα παιδιά έως 6 ετών είναι δωρεάν.

Υπογραμμίζεται ότι η Α’ Πλαζ Βούλας στο πλαίσιο της προσφοράς ενός πλήρους «πακέτου» απόλαυσης, διαθέτει, ταχυφαγείο -το οποίο μεταξύ άλλων προσφέρει και δροσιστικά ροφήματα- mini market, αποδυτήρια, ντουζιέρες και άπλετο χώρο για παιχνίδια στην άμμο ή στο γκαζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Α’ Πλαζ Βούλας, μόλις 18χλμ από το κέντρο της Αθήνας (Αλκυονίδων 4, Βούλα, Tηλ. 2108954593), www.thalassea.gr, φιλοδοξεί να αποτελέσει τον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό. Επισημαίνεται ότι η προσέγγιση στην πλαζ είναι εύκολη δεδομένου ότι λίγα βήματα από την κεντρική πύλη της, βρίσκεται η στάση «Ασκληπιείο Βούλας» του τραμ, ενώ πλησίον υπάρχει στάση λεωφορείων, τα οποία εξυπηρετούν την περιοχή με τακτικά δρομολόγια. Τέλος όσοι επιλέξουν να πάρουν το αυτοκίνητο τους μπορούν να το αφήσουν χωρίς κόστος, στο πάρκινγκ που βρίσκεται στην είσοδο της πλαζ.

Εισιτήρια:

  • Καθημερινές 5€
  • Σαββατοκύριακο 6€
  • Μειωμένο** 3,5€

* Η είσοδος περιλαμβάνει χρήση ξαπλώστρας και ομπρέλας.
** Παιδιά μέχρι 6 ετών δεν πληρώνουν είσοδο• παιδιά 6-12 ετών, φοιτητές και ηλικιωμένοι καταβάλλουν μειωμένο εισιτήριο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης