Mέσα στη γιορτινή ατμόσφαιρα της Κυριακής 12 Δεκεμβρίου 2021, η εκδήλωση «Αφρός & Νέκταρ» κατάφερε να προβάλει άριστα τις δύο κορυφαίες κατηγορίες κρασιού, τους προδόρπιους και επιδόρπιους οίνους, που συνδέονται με την αρχή και το τέλος του χριστουγεννιάτικου και πρωτοχρονιάτικου τραπεζιού, αλλά και κάθε ξεχωριστού δείπνου καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην αίθουσα Τερψιχόρη του ξενοδοχείου Hilton Athens, τα εμβληματικά γλυκά κρασιά του Ενιαίου Οινοποιητικού Συνεταιρισμού της Σάμου κέρδισαν ακόμη μια φορά τις εντυπώσεις και απέσπασαν διθυραμβικά σχόλια από τους ενθουσιώδεις και φανατικούς οινόφιλους.

Οι επιδόρπιοι οίνοι ανήκουν σε μία από τις δύο κορυφαίες κατηγορίες που παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση και με τη μεγαλειώδη, μεστή τους γεύση, επισφραγίζουν εξαιρετικά το τέλος ενός δείπνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Vinetum, γνωστή για τη μεγαλύτερη έκθεση ελληνικών οίνων στον κόσμο, το «Οινόραμα», διοργάνωσε με επιτυχία αυτήν την εκδήλωση στην οποία παρουσιάστηκαν ετικέτες παγκοσμίου κλάσεως, που κάνουν τη χώρα μας οινικά υπερήφανη.

Ο καλαίσθητος χώρος παρουσίασης των κρασιών της Σάμου, αποτέλεσαν κομβικό σημείο συνάντησης διακεκριμένων sommelier και επαγγελματιών οίνου αλλά και των πολυάριθμων επισκεπτών.

Αξίζει να σημειωθεί πως τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά covid-19, ώστε εκθέτες και επισκέπτες να είναι και να αισθάνονται ασφαλείς. Κατά τη διάρκεια του διαλείμματος  η αίθουσα εκκενώθηκε για αερισμό και αποστείρωση ώστε να υποδεχτεί τους απογευματινούς επισκέπτες. Η είσοδος επιτρεπόταν αποκλειστικά σε όσους διέθεταν πιστοποιητικό εμβολιασμού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης