Θέλεις να γίνεις vlogger; Το Public και η Canon σου δίνουν την ευκαιρία!

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021, 17:48
Θέλεις να γίνεις vlogger;  Το Public και η Canon σου δίνουν την ευκαιρία!

Το Public, Νο1 αλυσίδα τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, σε συνεργασία με την Canon, την κορυφαία εταιρία φωτογραφικών μηχανών και τεχνολογιών απεικόνισης, διοργανώνουν έναν συναρπαστικό κύκλο διαδικτυακών σεμιναρίων vlogging για όσους θέλουν να γίνουν οι επόμενοι σταρ του διαδικτύου! Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν όλα τα μυστικά και τις τεχνικές λήψης για τέλεια βίντεο, από έναν από τους επίσημους φωτογράφους της Canon Greece, Γιώργο Μασχαλίδη

Το πρώτο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 23 Απριλίου μέσω Zoom και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο blog.public.gr. Οι συμμετέχοντες του σεμιναρίου λαμβάνουν αυτόματα μέρος στην κλήρωση για την διεκδίκηση της ελαφρύτερης παγκοσμίως DSLR φωτογραφικής μηχανής*, Canon EOS 250D. Πρόκειται για μια φωτογραφική μηχανή με ανάλυση 24.1MP και με φακό 18-55mm, ο οποίος διαθέτει οπτική σταθεροποίηση για ομαλά πλάνα, ποιότητας 4K, ακόμα και εν κινήσει! Επίσης, διαθέτει οθόνη αφής μεταβλητής γωνίας 3,0 ιντσών και συνδέεται με συσκευές Bluetooth και WI-FI, για την εύκολη μεταφορά αρχείων. Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι το μικρόφωνο Canon DM-E100, το οποίο συνοδεύει τη μηχανή, προσφέροντας καθαρό ήχο σε συνδυασμό, φυσικά, με την τέλεια εικόνα!

Ο εισηγητής των σεμιναρίων και ένας από τους επίσημους φωτογράφους της Canon Greece, Γιώργος Μασχαλίδης, ασχολείται εντατικά με τη φωτογραφία από το 2011 και είναι ιδρυτής της μεγαλύτερης ελληνικής φωτογραφικής κοινότητας photocontest.gr. Πρόσφατα μάλιστα, η φωτογραφία του με τίτλο «Planet Earth right now» ταξίδεψε σε περισσότερες από 15 χώρες, μεταφέροντας διεθνώς το πολύ σημαντικό μήνυμα της ανάγκης προστασίας  από τον κορωνοϊό. 

Όσοι ανυπομονούν να ανοίξουν το δικό τους κανάλι στο YouTube, μπορούν να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους εδώ και να γίνουν ένας από τους συμμετέχοντες του πρώτου σεμιναρίου.

Γιατί και vlogging, σημαίνει Public!

*Η 250D είναι η πιο ελαφριά στον κόσμο μεταξύ όλων των φωτογραφικών μηχανών DSLR με αισθητήρα μεγέθους APS-C και κινούμενη οθόνη LCD. Συμπεριλαμβάνοντας μπαταρία και κάρτα μνήμης σύμφωνα με τις οδηγίες CIPA. Στις 9 Απριλίου 2019 (μετά από έρευνα της Canon).

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021, 17:48