Μπορεί και οι δύο να είναι υποψήφιοι για βραβείο στις φετινές Χρυσές Σφαίρες ωστόσο φαίνεται πως το κοινό έχει ήδη εκφράσει την προτίμησή του προς το πρόσωπό τους. Ο λόγος για τους Brad Pitt και Angelina Jolie οι οποίοι εντυπωσίασαν με την παρουσία τους στο κόκκινο χαλί, κερδίζοντας με διαφορά το…βραβείο για το πιο καλοντυμένο ζευγάρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διάσημη ηθοποιός επέλεξε ένα απλό σατέν φόρεμα του οίκου Versace το οποίο την κολάκευε πολύ, δίνοντάς της όση λάμψη χρειαζόταν χωρίς να δημιουργεί κάποια υπερβολή. Παράλληλα, τα μαζεμένα της μαλλιά θύμιζαν έντονα αντίστοιχες εμφανίσεις της ως πρέσβειρα Καλής Θέλησης του Ο.Η.Ε..

Ωστόσο, η Angelina φρόντισε να δείξει πως αποτελεί μια από τις πιο sexy γυναίκες του Χόλυγουντ, η οποία είναι υπερήφανη για τις αποφάσεις του παρελθόντος, τις οποίες φροντίζει όχι μόνο να μην κρύβει αλλά να τις τονίζει… πάντα με διακριτικότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια στιγμή ο σύζυγός της διάλεξε ένα κλασσικό «Tom Ford» σακάκι, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η επιλογή του να πλαισιώσει το όλο σύνολο με ένα μπαστούνι.

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης