Αν και η σημερινή μέρα θα ήταν καθόλα μέρα χαράς για τον Χάρη Βαρθακούρη, λόγω των γενεθλίων της συζύγου του Αντελίνας Τελώνη, οι πολιτικές εξελίξεις επισκίασαν την ευτυχία του. Ξεκινώντας να γράψει ένα ευχητήριο status στο προφίλ του στο Facebook, ξέφυγε όπως εξηγεί, καταθέτωντας τους προβληματισμούς του και την αγωνία του για όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα.

Διαβάστε τι έγραψε στο Facebook:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Καλημέρα και καλή βδομάδα (των παθών).
Σκεφτόμουν τις τελευταίες μέρες, προ δημοψηφίσματος, τι άστατο και κακοδιάθετο καιρό έχουμε.
Σκεφτόμουν πόσα ζευγάρια θα είχαν προγραμματίσει -μήνες πριν- “καλοκαιρινούς” γάμους, σε υπαίθριους χώρους, χωρίς να μπορούν να φανταστούν ότι, μέσα Ιουνίου, θα είχαμε κατακλυσμούς και αστραπές. Το ίδιο ισχύει και για άλλες εκδηλώσεις και τελετές (βαφτίσια, πάρτυ, κτλ). Όλα τα όνειρα νεόνυμφων, γονέων, εορταζόντων και λοιπών διοργανωτών εκδηλώσεων, ο καιρός τα γκρέμισε. Μετά την ανακοίνωση του δημοψηφίσματος άρχισα να σκέφτομαι αυτούς που είχαν κανονίσει τις χαρές τους γι’αυτή την εβδομάδα.

Σκεφτείτε αυτούς που είχαν κανονίσει από το Φεβρουάριο, πχ, το γάμο τους για την Κυριακή που μας έρχεται, ανήμερα του δημοψηφίσματος. Σκεφτείτε πόσες ετοιμόγεννες γυναίκες αναμένεται να “ελευθερωθούν” μέσα σε αυτή την εβδομάδα. Πώς μπορεί κάποιος τέτοιες μέρες να χαρεί και να διασκεδάσει; Είτε λόγω καιρικών συνθηκών, είτε λόγω πολιτικοοικονομικών καταστάσεων…

Περισσότερα στο www.govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης