Η Βάσω Λασκαράκη μιλάει για τους ρόλους της στο θέατρο και την τηλεόραση, για τους γονείς της, και αποκαλύπτει πότε έχει σκοπό να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «ΕΓΩ!» η ηθοποιός αναφέρθηκε στο δέσιμο που έχει με την οικογένειά της: «Ακόμη κι αν μου πρότειναν μια φωτογράφηση περισσότερο σέξι, για τα δικά μου δεδομένα, θα σκεφτόμουν τους γονείς μου, ότι θα δουν το περιοδικό. Είναι πολύ δεμένη με τους γονείς μου. Δεν έχει περάσει μέρα που να μην τους μιλήσω στο τηλέφωνο» είπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην ερώτηση αν η υποκριτική είναι λύτρωση για την ψυχή της, όπως ισχυρίζονται οι περισσότεροι ηθοποιοί, η απάντησή της είναι χαρακτηριστική: «Δεν έγινε ηθοποιός για να κάνω ψυχοθεραπεία. Περισσότερο… φύκια για μεταξωτές κορδέλες μου ακούγονται αυτά. Όταν φεύγω από το θέατρο, θέλω να είμαι η Βάσω και να έχω τα προβλήματα που μου αναλογούν. Όχι να κουβαλώ μαζί μου και τα προβλήματα του ρόλου. Μπορείς να είσαι πολύ καλός ηθοποιός χωρίς να έχεις αυτή τη “βίδα” στο κεφάλι» δήλωσε.

Όσο για το αν έχει άγχος να αποκτήσει τη δική της οικογένεια, ήταν κατηγορηματική: «Δεν μεγάλωσα με το όνειρο να ντυθώ νυφούλα και να κάνω παιδιά», είπε και πρόσθεσε: «Με ρωτούν τόσο συχνά που, και να ήθελα, δεν θα μπορούσα να μην φανταστώ. Έτσι, λοιπόν, έχω μπει στη διαδικασία να σκεφτώ εμένα ως μητέρα, να γυρίζω σπίτι με ένα μωρό. Είναι κάτι που με φοβίζει. Δεν θα ήξερα πως να το αντιμετωπίσω. Βέβαια και σε αυτό έχουν βάλει τίτλους: “Δεν θέλει να γίνει μάνα”. Καμία σχέση!».

Πηγή: vipnews.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Φιλίππα Κριτσογιαννάκη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης