«Καλησπέρα! Καλώς ήρθατε στο μεγαλύτερο party της πόλης! Τι να πω σήμερα; Δεν φαίνεται πόσο χαρούμενη είμαι; Γιορτάζετε 4 χρόνια, γιορτάζω 40! Δεν είχατε γεννηθεί… Σήμερα έχουμε ένα ιδιαίτερο party… Το καλύτερο fan club του κόσμου, το fannatics είναι εδώ! Είμαι πολύ περήφανη, πολύ χαρούμενη… Θα ζήσουμε μεγαλεία σήμερα! Είμαστε έτοιμοι; Πάμε για μια βραδιά μαγική εδώ στο “Rex”!».

Με αυτά τα λόγια η Άννα Βίσση υποδέχθηκε τον κόσμο στο «Rex» την Παρασκευή 9 Μαρτίου. Το party για τα τέσσερα χρόνια λειτουργίας του fannatics.gr και τη συμπλήρωση 9.000 μελών είχε μόλις αρχίσει…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για έξι ώρες, η Άννα ερμήνευε όλες τις μεγάλες επιτυχίες της 40 χρόνων καριέρας της σε μία βραδιά γεμάτη ενέργεια, πάθος, κέφι, παλμό, συναίσθημα και κυρίως αγάπη μεταξύ της Άννας και των fannatics.

Από τη μαγική αυτή βραδιά δεν έλειψαν και oι εκπλήξεις για τους fannatics. Η αρχή έγινε με τη «γλυκιά συμμορία» του Soocre, που μετέφερε το εργαστήριό της στο «Rex» αποκλειστικά για το party του fannatics.gr και δημιούργησε live τις πιο fannatic καραμέλες! Ακολούθησε η κλήρωση με δώρο το συλλεκτικό μπλουζάκι που σχεδίασε η Σοφία Καρβέλα ειδικά για το party.

Η μεγαλύτερη, όμως, έκπληξη ήρθε από την ίδια την Άννα, που για πρώτη φορά έπειτα από 12 χρόνια ερμήνευσε live το πιο δύσκολο, όπως είπε, τραγούδι της καριέρας της, το «Αυτή τη φορά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το party έκλεισε με την Άννα να τραγουδάει το «Δώδεκα» και να ευχαριστεί τους fannatics για την αγάπη τους.

Πηγή: fannatics

Επιμέλεια: Φιλίππα Κριτσογιαννάκη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης