Από τον Πέτρο Στεργίου

Οι ακρότητες σε αυτό τον κόσμο πάντα θα υπάρχουν. Από τη μία, εκατομμύρια παιδιά στον κόσμο πεθαίνουν από ασιτία και από την άλλη οι γόνοι των σταρ, προκαλούν!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Jennifer Lopez, επένδυσε πάνω από τρεις χιλιάδες δολάρια για μια μόνο εμφάνιση της τετράχρονης κόρης της.

Η μικρή Emme Antony, έκανε την επίσημη πρώτη εμφάνιση της στον κόσμο των ΜΜΕ με την μητέρα της, στην επίδειξη μόδας του οίκου Chanel στο Παρίσι. Προφανώς η μαμά σκέφτηκε ότι η μικρή έπρεπε να… εντυπωσιάσει και το έκανε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μικρή Emme κρατούσε τσάντα του οίκου Chanel που η αξία της υπολογίζεται στα 2.300 δολάρια, ενώ φορούσε και μια καρφίτσα του ίδιου οίκου, αξίας 310 δολαρίων. Κι αν ανησυχείτε ότι η μικρή θα έχανε την τσάντα, μην ανησυχείτε, αδίκως. Η προνοητική μαμά της, της την φόρεσε χιαστή, κάτω ακριβώς από το ζακετάκι για να είναι σίγουρη ότι δεν θα χαθεί. Αν προσθέσουμε στον λογαριασμό και το ροζ φορεματάκι και τα παπούτσια, το όλο σύνολο στοίχισε πάνω από 3.000 δολάρια.

Στην ίδια επίδειξη, η Lopez εμφανίστηκε και με τον νέο της σύντροφο, τον Casper Smart, ο οποίος όπως φαίνεται είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην μικρή. Φήμες τους θέλουν σύντομα να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης