Η Lady Gaga εμφανίζεται έτοιμη να ακυρώσει την πολυαναμενόμενη εμφάνισή της στην Ινδονησία. Όχι, δεν είναι άρρωστη, φοβάται όμως ότι θα την… αρρωστήσουν οι αστυνομικές αρχές της χώρας, οι οποίες θεωρούν υπερβολικά σέξι την εμφάνισή της και πολύ έξαλλη τη σκηνική της παρουσία για τα αυστηρά ισλαμικά ήθη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι η χορήγηση άδειας που θα έπαιρνε η σταρ για να πραγματοποιήσει τη συναυλία της 3ης Ιουνίου απορρίφθηκε, όταν η αστυνομία της Τζακάρτα έκρινε πως το σόου «Born This Way» θα διέφθειρε τη νεολαία της Ινδονησίας.

Ο διοργανωτής της συναυλίας Michael Rusli δεν έχει σχολιάσει, μέχρι στιγμής, την εξέλιξη, ωστόσο κάποια άλλη στιγμή είχε δηλώσει ότι «θα ήταν κρίμα» να μην πραγματοποιηθεί το σόου, καθώς χιλιάδες θαυμαστές το περίμεναν με αγωνία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα μισά εισιτήρια εξανεμίστηκαν μόλις δύο ώρες μετά την έναρξη των πωλήσεων.

Η Ινδονησία των 240 εκατομμυρίων κατοίκων έχει περισσότερους μουσουλμάνους από οποιαδήποτε άλλη χώρα σε όλον τον κόσμο. Γενικά, υπάρχει ανοχή όσον αφορά στα θρησκευτικά «πιστεύω», ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, μια μικρή περιθωριακή ομάδα εξτρεμιστών έχει αρχίσει να έχει απήχηση στον κόσμο.

Κάποιοι μάλιστα απείλησαν να εμποδίσουν τη Lady Gaga να κατεβεί από το αεροπλάνο, ακόμη και με τη χρήση σωματικής βίας.

Η Lady Gaga άρχισε την περιοδεία της στην Ασία τον περασμένο μήνα και οι περισσότερες συναυλίες της ήταν sold out. Ωστόσο, οι εμφανίσεις της στη Νότια Κορέα απαγορεύτηκαν για τους θαυμαστές κάτω των 18 ετών, έπειτα από αντιδράσεις συντηρητικών.

Επιμέλεια: Χριστίνα Ρωμηού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης