Τον πρώην σύντροφο της και πάντα καλό της φίλο Λευτέρη Πανταζή, επέλεξε η Άντζελα Δημητρίου για την διασκέδασή της την Κυριακή το βράδυ. Έχοντας μόλις επιστρέψει από την Θεσσαλονίκη όπου εμφανίζεται, η δημοφιλής τραγουδίστρια μαζί με μεγάλη παρέα, βρέθηκε πρώτο τραπέζι πίστα στο ΡΟΜΕΟ, θέλοντας να ζήσει από κοντά το χαμό που προκαλούν ο Λευτέρης Πανταζής, με το Γιώργο Γιαννιά, τον Γιώργο Δασκαλάκη και την Βασιλική Νταντά.

Με τον Λευτέρη Πανταζή η σχέση τους μετράει πολλά χρόνια, μετρώντας άπειρες μεταξύ τους νυχτερινές συνεργασίες. Για αυτό και το απόλαυσε ιδιαίτερα όταν εκείνος της ερμήνευσε το “Ωραιότερο Πλάσμα”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τον Γιώργο Δασκαλάκη είχαν δουλέψει μαζί πριν από δυο χρόνια και δεν είχε κρύψει τότε ότι τον ξεχωρίζει στους νέους μεγάλους λαϊκούς τραγουδιστές.

Την ώρα όμως που ερμήνευε επί πίστας ο Γιώργος Γιαννιάς, του ετοίμαζε την μεγαλύτερη έκπληξη. Αν και φρεσκοχωρισμένη, η Άντζελα Δημητρίου φανερά ανανεωμένη και στα καλύτερα της, του έδωσε και κατάλαβε….

Λαμβάνοντας το μεγαλύτερο χειροκρότημα του κατάμεστου από κόσμο μαγαζιού, την στιγμή που ανέβηκε στην πίστα και μέσα στο τσακίρ κέφι, χόρεψε ένα βαρύ ζεϊμπέκικο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης