Ο διάσημος ράπερ Jay-Z ανακοίνωσε πως θα πραγματοποιήσει φέτος το δικό του διήμερο μουσικό φεστιβάλ, το οποίο θα λάβει χώρα στις αρχές Σεπτεμβρίου στην Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ.

Το φεστιβάλ θα φέρει το όνομα Budweiser Made In America, και σε αυτό θα συμμετάσχουν περίπου 30 καλλιτέχνες και σχήματα, «αντιπροσωπευτικοί του αμερικανικού πνεύματος», σύμφωνα με τον Jay-Z.
Ο Jay-Z τόνισε ακόμη στις δηλώσεις του πως η Φιλαδέλφεια είναι ένα συμβολικό μέρος, και για αυτό θεώρησε πως ταίριαζε περισσότερο να δημιουργήσει το φεστιβάλ του σε αυτήν την πόλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ράπερ συμπλήρωσε πως ήδη έχουν ξεκινήσει οι επαφές με τους καλλιτέχνες που θα λάβουν μέρος στο φεστιβάλ του, που θα γίνει στις 1 και 2 Σεπτεμβρίου, και θα υπάρχουν εκπρόσωποι από πολλά είδη μουσικής όπως latin, r&b, rock, κ.ά. Η πλήρης λίστα των καλλιτεχνών που θα λάβουν μέρος στο φεστιβάλ θα ανακοινωθεί αργότερα μέσα στον Μάιο.

Ο πολυπράγμων καλλιτέχνης πάντως μίλησε και για ένα ακόμη εγχείρημα του, καθώς η εταιρεία του έχει συμπράξει με την εταιρεία παραγωγής του Will Smith για την δημιουργία μιας ταινίας. Σύμφωνα με τον Jay-Z, οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά στην έναρξη παραγωγής της ταινίας Annie, όπου θα πρωταγωνιστεί η κόρη του Smith, Willow.

Πηγή:ant1
Επιμέλεια:Nτίνος Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης