Στις 11.00 το πρωί της Τρίτης, οι φίλοι του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν για πρώτη φορά τα τέσσερα υποψήφια ελληνικά τραγούδια, αφού για πρώτη φορά φέτος η ΕΡΤ αποφάσισε να τα παρουσιάσει μέσω Διαδικτύου.

Συγκεκριμένα, τα τραγούδια θα είναι διαθέσιμα στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΡΤ, www.ert.gr, καθώς και στα social media της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης ειδικά για τη Eurovision, στο Facebook (facebook.com/eurovisionert) και το Twitter (twitter.com/eurovisionert).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για μια πρωτότυπη διαδικασία που δίνει έμφαση στο τραγούδι και για το λόγο αυτό δεν αποκαλύπτονται οι καλλιτέχνες και οι λοιποί συντελεστές.

Από την 1η Μαρτίου τα τραγούδια θα μεταδίδονται από τα Ραδιόφωνα της ΕΡΤ, ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα θα αρχίσει η προβολή των video clip από τους τηλεοπτικούς σταθμούς της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, όπου και θα αποκαλυφθούν οι καλλιτέχνες.

Ο Ελληνικός Τελικός για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στον 57ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό της Eurovision, θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαρτίου, στο πλαίσιο ειδικής βραδιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Eπιμέλεια: Φιλίππα Κριτσογιαννάκη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης