Για την πορεία της στο χώρο της μουσικής, αλλά και για όλα αυτά που έχει βιώσει τα τελευταία χρόνια μίλησε σε μία από τις συνεντεύξεις της η Έλενα Παπαρίζου.

Παρά τις πολλές και μεγάλες της επιτυχίες, την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό της και τη ζεστή ατμόσφαιρα που δημιουργείται στα live της, η Έλενα Παπαρίζου νιώθει έντονο άγχος, κάθε φορά που ανεβαίνει στη σκηνή. Αρχίζοντας το τραγούδι, ηρεμεί, ενώ μετά από 3-4 τραγούδια απελευθερώνεται εντελώς και μπορεί να το απολαύσει με τον κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τα τραγούδια που έχει πει, ξεχωρίζει αυτά που τη σημάδεψαν, ειδικά στο ξεκίνημα της καριέρας της: “Αναπάντητες κλήσεις” και “My number one”. Τα δύο αυτά κομμάτια έχουν πάντα θέση στο πρόγραμμα των ζωντανών της εμφανίσεων. Αν και ξεχωρίζει αυτά τα δύο κομμάτια, αγαπάει όλα τα τραγούδια της το ίδιο και τα θεωρεί όλα “μωρά” της.

Η πιο έντονη στιγμή της από τη Eurovision 2005, όταν και χάρισε τη νίκη στην Ελλάδα, ήταν όταν ανακοινώθηκε πως ήταν η μεγάλη νικήτρια, όλοι την τραβούσαν στη σκηνή, την αγκάλιαζαν, τη φιλούσαν, ενώ εκείνη προσπαθούσε να θυμηθεί αν είπε σωστά τους στίχους! Ομολόγησε πως ήταν ένα πολύ έντονο συναίσθημα, αλλά τώρα θέλει να το ζήσουν και νέα παιδιά.

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης