Καλεσμένη στο «Μες στην καλή χαρά» του Σαββάτου ήταν η Κατερίνα Καινούργιου. Η 26χρονη παρουσιάστρια μίλησε στην παρέα του πρωινού του Σαββατοκύριακου για τη φιλία της με τη Μαρία Μπεκατώρου, για την επιτυχία του «Δέστε τους», αλλά και για τον Νίκο Βέρτη!

«Η Μαρία είναι σαν μεγάλη μου αδελφή. Ό,τι και να έχω, θα την πάρω τηλέφωνο να της το πω. Και χαίρομαι πάρα πολύ για αυτή, που τη βλέπω ευτυχισμένη τον τελευταίο καιρό. Χαίρομαι γιατί δικαιώθηκε επαγγελματικά» είπε για τη Μαρία Μπεκατώρου, μέσα από την εκπομπή της οποίας στο Τηλεάστυ η ίδια είχε κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο της τηλεόρασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν, έπειτα από ένα διαφημιστικό διάλειμμα, η εκπομπή επέστρεψε στον αέρα με ένα τραγούδι του Νίκου Βέρτη, η Ναταλία Γερμανού σχολίασε: «Ο Νίκος είναι πολύ αγαπημένος σου, από ό,τι ξέρω…» και η Κατερίνα Καινούργιου δεν δίστασε να απαντήσει: «Δεν ξέρω όμως αν θα μου μιλάει μετά από όλα αυτά που έχω πει για αυτόν. Θα νομίζει ότι τον θέλω παράφορα!».

Με τη Ναταλία να συνεχίζει: «Τον θες πολύ; Κολασμένα;», η Κατερίνα παραδέχθηκε χαμογελώντας: «Ναι, τον θέλω… Το λέω σε κάθε εκπομπή και νομίζω ότι δεν θα μου ξαναμιλήσει».

Όταν, αμέσως μετά, ρωτήθηκε ποιον θα επέλεγε μεταξύ Νίκου Βέρτη και Κωνσταντίνου Αργυρού (που οι φήμες, τις οποίες η ίδια έχει επανειλημμένως διαψεύσει, θέλουν ζευγάρι μαζί της), η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε: «Δεν τίθεται θέμα για τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Απλά είναι ένα πολύ ωραίο παιδί και πολύ καλός τραγουδιστής», καταλήγοντας με την επιλογή της: «Νίκος Βέρτης!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αργότερα, σε ερώτηση σχετικά με την προσωπική της ζωή αυτή την περίοδο, η νεαρή παρουσιάστρια απάντησε: «Τα ίδια… όπως τα ξέρεις… Είμαι μόνη μου». «Όχι για πολύ όμως, άστο πάνω μου αυτό!» ανέφερε η Ναταλία Γερμανού, που, όπως εξήγησε, θέλει να τη συστήσει σε ένα φίλο της που της έχει μιλήσει πολλές φορές για εκείνη!

Τέλος, η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για το «Δέστε τους»: «Δεν ξέρεις πόσο τυχερή και περήφανη είχα νιώσει όταν είχε χτυπήσει το τηλέφωνό μου πρόπερσι το καλοκαίρι -μόλις είχα τελειώσει το πρωινό του MEGA, που δεν ήταν το καλύτερο για μένα, δεν είχε πάει και τόσο καλά- και ήταν ο Νίκος (Μουτσινάς) και μου λέει “σου έχω μια πρόταση”. Η εκπομπή έχει αρχίσει να πηγαίνει πολύ καλά από πέρυσι τα Χριστούγεννα, νομίζω. Έχει δέσει η ομάδα. Ακόμα και τα πειράγματα μεταξύ μας είναι απλά χιουμοριστικά. Και αυτό βγαίνει στον κόσμο. Ο κόσμος ξεχνιέται μαζί μας. Δεν περιμένει να κάνουμε καμιά πολιτική ανάλυση. Περιμένει να περάσει καλά».

Πηγή: Yupi
Επιμέλεια: Νατάσα Παππά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης